Holder Onbekend

Foto’s
95
Video’s
3
Topics
3

Informatie over de Holder Onbekend

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Onbekend.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Onbekend, gezamenlijk zo&apos;n 77 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Fijne tractor en niet al te groot. Kan nu lekker binnen staan
Pluspunten
Het is een makkelijk te bedienen tractor
Koppeling vervangen, gerestaureerd, helaas geen fotos van..

Gebruikerservaring

Fijne tractor en niet al te groot. Kan nu lekker binnen staan

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Holder Onbekend - Tractor importeren uit Schotland

Recent is er mij een tractor aangeboden uit Schotland, zonder papieren maar in werkende staat. Kent er iemand een transportfirma die het vervoer incl importeren (douane etc) onder handen kan nemen? Ik zou het ook zelf willen doen maar weet niet waar ik me aan moet verwachten nu de UK geen deel meer is van de EU. Het gaat over een Holder van 2.2ton die op een aanhangwagen past. Dank bij voorbaat, mvg.

3 reacties


Holder Onbekend - Gezocht: Freespennen

Ik heb een 70 cm brede zgn. Holder Pennenfrees achter m’n Holder hangen. Ik zoek nieuwe freespennen want er zijn er een paar stuk. Waar zou ik die kunnen krijgen ? Graag uw reactie.

1 reactie


Holder Onbekend - Kruiskoppeling Holder A12

Wij zoeken nog een kruiskoppeling voor een Holder A12
. er zijn 2 Kruiskoppelingen bij een A12 eentje die van de motor naar de versnellings bak gaat(voor de achterwielaandrijving) . dan weer eentje van de versnellingbak naar de vooras voor voorwielaandrijving.
bij ons ging de bovenste kapot dus de trekker kwam niet van de plaats af we hebben toen de onderste naar de bovenste gezet deze zijn allebei het zelfde. maar we zoeken dus nog één Koppeling. als je deze hebt laat het dan weten of geef je mail of telefoon nummer, etc

Alvast bedankt!

2 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Holder machines