A-familie

International 733

Foto’s
288
Video’s
7
Topics
67

Informatie over de International 733

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 733.

International A-familie

Overige machines in deze serie:

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 733, gezamenlijk zo&apos;n 73.148 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Degelijke trekker, ik heb er nog geen problemen mee gehad.
Pluspunten
-Degelijk
-Redelijk korte draaicirkel
-Fijne bediening
Minpunten
-Heb ik nog niet ontdekt

Gebruikerservaring

Degelijke trekker, ik heb er nog geen problemen mee gehad.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

International 733 - Verschil tussen ihc733 of ihc724

Ik zoek een trekkerjas voor een ihc733 en kan er wel een krijgen van een ihc724 maar past dat?

0 reacties


International 733 - Hef zakt niet meer

Goedeavond
Ik heb een probleem met onze international 733 vorige najaar heeft een bekende van ons zijn huisweitje met deze trekker gemaaid (weilandbloter) maar toen hij bijna klaar was en op de kopakker omhoog had gedaan wou de hefinrichting niet meer omlaag dus het een en ander geprobeerd en niet meer willen omlaag gaan daarna een dag laten staan en hij staat weer beneden vervolgens weer starten hendel naar boven bedienen naar behoren maar daarna niet meer omlaag willen dus ik ben er een paar weken geleden mee begonnen (uit de hoek getrokken 😀) en het hefdeksel eraf gehaald om te kijken of er iets is te zien was hier vond ik wat vuil en kleine beschadigingen maar niks schokkend voor een trekker met 17000 uur dus alles weer zo goed mogelijk in elkaar gezet en getest maar weer hetzelfde naar wat nadenken en uitzoeken zit ik zelf aan de afzakbeveileging te denken maar kan iemand mij uitleggen of aanwijzen waar dit zit?

6 reacties


International 733 - Schakelprobleem met grote groep

Ik heb hier een international 733 smalspoor. Deze schakeld goed juist nu kan ik de versnellingspook wel in de grote groep zetten maar de tractor doet niets. Ik heb het deksel er even af genomen en zie niet direct iets van breuk. Als ik hem in de grote groep zet en een beetje spanning zet tegen de Schakelring dan voel ik wel weerstand als ik de tractor wil duwen. Als de tractor in de grote groep staat en beweeg rechtstreeks op het geschakelde tandwiel beweegt de tractor ook. Zou de schakelring versleten zijn?

6 reacties


International 733 - Wie weet het bouwjaar van international 733 met vin nummer D030460D005018

Wij willen onze 733 registreren maar weten het bouwjaar niet.
wie kan ons helpen?

4 reacties


International 733 - Chassis nummer 733 met fritzmeiercabine bwj eind 70 begin 80 ivm kenteken

Kan iemand me helpen met het chassisnummer van deze trekker het typeplaatje ontbreekt of is nergens te vinden en het ingeslagen nummer zit niet op de gewichtendrager boven de vooras zoals bij de meeste trekkers van dit type.
Alvast bedankt

2 reacties


International 733 - Welk bouwjaar i.v.m. aanvraag kenteken

Kunnen jullie me helpen met het bouwjaar van mijn 733, het serienummer is D030460D002628. Daarnaast staat op het typeplaatje dat het een 733S is, waar staat de S voor?

Alvast bedankt!

6 reacties


International 733 - Koppakking vervangen van international 733

Zijn er mensen die dit al zelf vernieuwd hebben en kunnen ze me tips geven in verband met de werkwijze. Vriendelijke groeten
Rigolle Francky
Waregem

7 reacties


International 733 - Hogere banden onder een 733

Beste allemaal

Voor een aantal week geleden heb ik een 733S met S3 cabine van 1985 aangeschaft. Nu zitten hier 16.9 R30 banden onder, deze banden zijn glad en onregelmatig afgesleten. Daarvoor ben ik op zoek naar andere wielen. Bijvoorkeur ook een maatje groter, nu was mijn blik gevallen op 16.9 R34 wielen. Maar passen deze wielen zomaar onder de 733? Of kom je niet weg kwa hoogte?

Wat kan een alternatief zijn? Of heb je nog wielen voor deze trekker, dan heb ik zeker belangstelling. Ook voorwielen zijn welkom (2wd)

Alvast bedankt.

Groet Jan

8 reacties


International 733 - Waar kan je de cabine indificatie plaatje vinden?

Ik vraag mij af waar de cabine indificatie staat want zoek deze al effe maar vind deze nergens

2 reacties


International 733 - Welke motors passen hier in?

Goede dag Allemaal.
Onze inter 733 uit 1975 met een d 206 motor is kapot gelopen, nu kunnen we de motor laten reviseren maar dat is erg prijzig hebben we vernomen.

nu zijn we op zoek naar een motor voor deze trekker moet dat een d 206 motor zijn of passen er ook andere type motors in

mvg Hein

6 reacties


International 733 - Hoe kan ik mijn gaspedaal snel laten terug keren

Hallo

ik vraag mij af hoe ik mijn gas pedaal het beste opnieuw installeer want als ik nu gas geef dan keer mijn gas pedaal traag terug en als ik met de hand gas geef kan ik meer gas geven maar moet ik hem blijven vast houden want anders verzwakt de gas terug

alvast bedankt

6 reacties


International 733 - Waar opletten bij motorrevisie

Hallo
Ik heb een International 733 met een d206 motorblok. Deze moet gereviseerd worden. Zijn er ding waar ik speciaal op moet letten bij de revisie? En als ik het carter er onderweg wil halen, moet dan de vooras(voortrein) onder de trekker weg? Of kan ik het carter er tussen uithalen wanneer ik de bouten van de voortrein iets los.

Verdere informatie mag ook gegeven worden.

Mvg Gielfendtpower

0 reacties


International 733 - Vooras

Ik ben al een tijdje op zoek naar een onderdelenboek van een inter 733 maar het enige dat ik vindt is een elektrisch schema. Want er is een probleem met de vooras, het ene kruisje is kapot en men heeft er ook een stuk as uit gehaald om zo te kunnen blijven rijden. Dus dan is een tekening wel handig.

6 reacties


International 733 - Lengte witte zijbeplating

Hallo, ik lees al een tijdje mee en heb me kortgeleden ook maar eens aangemeld.
Maar nu een vraag. Ik ben onze 733 aan het opknappen, en nu weer aan het opbouwen. Echter past de motor beplating niet goed meer. Het enige plaatwerk waar aan gelast is zijn de witte zijpanelen omdat ze rot waren. Dus is het meest waarschijnlijk dat daar een foutje gemaakt is. Kan iemand eens opmeten wat de lengte is vanaf het dashboard tot aan het neus stuk?
Alvast bedankt,
Gijs

0 reacties


International 733 - Hoe verhelpen we een slecht werkende handrem

Wanneer we de handrem omhoog trekken gaat de tractor nog steeds naar voor en naar achter. Dus handrem werkt niet naar behoren. Handrem reeds bijgesteld maar dat heeft helaas niet geholpen. Maar ook de remmen zijn aan vervanging toe. Wanneer we de remmen vervangen, is dan ook de handrem terug in orde of werkt dit met een apart systeem? En iemand een idee hoe we de remmen en hoe we de handremvoering vervangen?

12 reacties


International 733 - Waar vinden we de nippels voor smeren stuurhuismechanisme ?

Waar vinden we de nippels voor smeren van het stuurhuismechanisme ? Bedankt !

1 reactie


International 733 - ONDERDELEN CABINE ROOD / ZWART

Iemand een idee waar we onderdelen kunnen vinden voor cabine van International 733 (originele cabine zwart/rood) ? We zouden graag het dak vervangen, eventueel ook de rubbers van de ramen.

10 reacties


International 733 - ACHTERSTE KRUKASKEERRING VERVANGEN

Wij hebben achterste krukaskeerring laten vervangen bij dealer, maar nu deze vervangen is lekt die nog steeds , meer nog : nu gaat tijdens stationair draaien van de trekker ook nog lampje van oliedruk branden. Wat nu ?

10 reacties


International 733 - doet 25 km / uur

Onze 733 doet 25 km / uur... Betreft dit voor deze trekker een normale snelheid ? Wij zijn in de veronderstelling dat deze minstens 30 km / uur zou moeten doen ? Kan dit gecorrigeerd worden ?

7 reacties


International 733 - sperdifferentieel

Iemand idee hoe we sperdifferentieel in/uit schakelen van onze International 733 ? Waaraan merken we dat sperdifferentieel is ingeschakeld ? Of valt dat niet meteen op ? Alvast dank u wel voor alle relevante informatie!

19 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle International machines