Foto van: remco rooks
B-familie

International 745 XL

Foto’s
871
Video’s
25
Topics
68

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 745 XL, gezamenlijk zo&apos;n 179.966 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Prachtige trekker makkelijk voor de kleine klussen
Pluspunten
Kleine draaicirkel makkelijk te besturen
Minpunten
-

Gebruikerservaring

Prachtige trekker makkelijk voor de kleine klussen

Actuele vragen Stel ook een vraag »

International 745 XL - Handleiding en/of werkplaatsboek International 745 XL

Wie kan mij helpen aan een handleiding en/of werkplaatsboek van een International 745 XL?

Ik ben vrijwilliger bij een museumspoorlijn waar wij een International 745 XL hebben voor het maaien (klepelen), versnipperen van takken en diverse andere werkzaamheden.

Nu zijn wij opzoek naar een handleiding en/of werkplaatsboek, omdat we het onderhoud en reparaties voor het grootste deel zelf zullen uitvoeren.

Groeten Jacob

2 reacties


International 745 XL - Is dit een van de laatste rode inters?

Hallo mede tf'ers

Wij hebben thuis vroeger een international 745XL ergo - s nieuw gekocht (in 85), we hadden toen de keuze of we een rode (inter) of een zwarte (case inter) wouden hebben, toen hebben we voor de rode gekozen. nou ben ik dus benieuwd, hoeveel rode zijn er na de mijne nog gebouwd? iemand die goed is met serienummers oid?

15 reacties


International 745 XL - Schema van de zekeringen

Hallo,
Heeft iemand toevallig een schema van de zekeringen, van een 745 xl?
Ik zou graag willen weten waar elke zekering voor is, die in het "zekeringen" bakje zitten achter het stuur in het dashboard

Bvd.

0 reacties


International 745 XL - Zekering van de kachel wordt heet

Ha Tf'ers,

De ventilator van de kachel van onze 745 XL deed het niet, bleek de zekering. Die is deze zomer vervangen en hij is niet doorgebrand, maar het plastic is gesmolten waardoor hij als het ware korter is geworden (zie foto). Nu heb ik er een nieuwe in gedaan, maar die wordt in een paar seconden best heet. Is dit normaal, of wat moet ik er tegen doen? Er zit een 16A zekering in, maar die is veel dunner dan de originele (zie foto). Ik ben benieuwd wat jullie denken!

Tim

8 reacties


International 745 XL - Gebouwd in Frankrijk?

Ik heb een international 745 xl ergo s bouwjaar 1985. Nu heb ik gehoord dat er ook 745’s gebouwd zijn in Frankrijk. Hoe kom ik er achter of ik een Duitse of een Franse trekker heb?

25 reacties


International 745 XL - Brede banden en dubbellucht

Ha Tf'ers,

Wij hebben thuis een Inter 745 xl op 16,9r34. In het kader van bodemdruk zou ik er eigenlijk liever bredere banden onder hebben, zoals 600/65r34. Zijn er mensen die dit ook hebben en hier een foto van hebben? Ik ben benieuwd hoe dit eruit ziet.

Mijn volgende punt is dubbellucht, die we in het voorjaar wel nodig hebben. Nu hebben we 13,6r38, maar die zou niet naast 600's passen. Zijn er maten op smalle 38in velgen die hier wel naast passen?
Ze zouden wel naast 540's passen, maar die banden vind ik eigenlijk te laag onder een xl cabine en als je het dan toch doet kun je het beter goed doen.

Ik ben benieuwd!
Tim

12 reacties


International 745 XL - Geen enkele versnelling meer

Hallo, vanmiddag is mijn Inter stil komen te staan.. ik heb geen enkele versnelling meer.. na poging tot terug schakelen voor een bocht schoot toeren tal omhoog.. geen versnelling... Pook (lang type) gaat gewoon in elke versnelling maar gebeurt niets in aandrijving.. geen raar geluid oid gehad.. niks geblokkeerd .. geen enkele indicatie. wat is hier aan de hand? Hoor het graag.

15 reacties


International 745 XL - toerenteller is gestopt met werken wat kan het zijn?

Ik heb laatst een inter 745 gekocht de toerenteller werkte goed, maar die is ondertussen in een keer opgehouden met werken wat kan dit wezen?

5 reacties


International 745 XL - Wat is het dieselverbruik van een 745 XL?

Beste mensen,

Weet iemand hoeveel liter per 100 km of per uur een International 745 XL verbruikt? Zonder iets erachter. En wat de maximale snelheid is?

Tim

14 reacties


International 745 XL - Hoe de uitlaat laten fluiten

Goeiedag, wij hebben een nieuwe uitlaat gekocht voor onze inter 745 xl en wij willen hem weer aan het fluiten krijgen wat is de oplossing daarvoor.
MVG. Remco Rooks

10 reacties


International 745 XL - Achterbrug lek, dikke olie? (lijkt/ruikt als vet)

Ik weet dat hier een topic over is (tractorfan.nl/topic/10117/) maar ik heb hier nog iets anders raars bij, ik heb niet echt een olie lek, maar aan de binnekant van het wiel zit allemaal olie wat op vet lijkt. Bij de naaf zit ook iets wat op vet lijkt, ik vind het best raar, nog nooit gezien/gehoord.
iemand die mij kan helpen?

Met vriendelijke groet
Reinier van der Heijden

5 reacties


International 745 XL - Voorbanden

Beste tractorfans
Op mijn international liggen nu 520/70r38 maar nog mijn oude maat 9.00-16 voorbanden wat is een goede maat om er voor op te leggen dat het er een stuk beter uitziet

0 reacties


International 745 XL - Voorbanden

Beste tractorfans
Op mijn international liggen nu 520/70r38 maar nog mijn oude maat 9.00-16 voorbanden wat is een goede maat om er voor op te leggen dat het er een stuk beter uitziet

7 reacties


International 745 XL - past het of niet

Beste tractorfans,
ik wil graag 520/70r38 op mijn international 745 xl leggen maar mijn vraag is hierbij of het past??? weet iemand van jullie het andwoord?
alvast hartelijk bedankt,
Jochem Roefs

8 reacties


International 745 XL - welk maand en jaar is deze international

Chassis nr 804185 ik wil een GV kenteken aanvragen en nu willen ze dat weten weet iemand dit Gr Dre

34 reacties


International 745 XL - wat is de maat voor bredere en grotere banden voor mijn international 745 xl

Hallo,
ik heb een international 745 xl met wat kleine bandjes. ik wil hem graag 40 laten lopen dus ik wil er graag grotere banden onder leggen. als het kan wil ik ook wat bredere banden die beetje uit mijn spatbord komen. wat is hier de maat van??

8 reacties


International 745 XL - Klein vraagje over een koude start van een inter

Ik heb een vraagje, waarom start een international zo slecht in de kou? is hier een duidelijke reden voor?

23 reacties


International 745 XL - Turbo op een 745xl bouwen

Goeiedag is er iemand die enige ervaring heeft met het opbouwen van een turbo op een ihc 745xl? Grt kevin

11 reacties


International 745 XL - Remmen werken slecht, is hier een simpele permanente oplossing voor?

Mijn inter remt slechter dan eerst, de remmen staan goed afgesteld en hij remt gelijkmatig, er zit pas 3300 uur op dus ik denk niet dat er echt iets vervangen moet worden maar ik kom er maar niet achter

11 reacties


International 745 XL - 16 KM/U plaatje van de gril afhalen, legaal of illegaal?

Ik wil het 16 KM/U plaatje van mijn trekker afhalen (ziet er stukken beter uit) maar is dit wel legaal?

4 reacties


International 745 XL - oliedruklampje gaat branden na ong. 15 min. stationair draaien

Is er toch niemand die weet wat er aan de hand zou kunnen zijn met onze trekker? Wanneer we die ongeveer 15 min. stationair laten draaien, gaat het lampje van de oliedruk branden. Wanneer we dan de trekker opnieuw in beweging brengen, en na hem een 3 tal keer te hebben stilgelegd en opnieuw gestart, blijft het lampje uit. Ook indien we hem dan zwaar belasten. Het lampje zou toch eerder moeten gaan branden wanneer de trekker zwaar wordt belast ? Het huidig stationair toerental is 600 toeren. Welk is het standaard toerental ? De olie is 10W40 Koonoil.

16 reacties


International 745 XL - gaat moeilijk in versnelling

Tractor gaat moeilijk in versnelling, onlangs nieuwe koppelingsplaat laten steken, maar gaat nog steeds moeilijk in versnelling. Wat kan hier mis zijn ?

7 reacties


International 745 XL - oliedruk

Wanneer we tractor bijvoorbeeld 15 of 30 min. stationair laten draaien gaat oliedruklampje aan. Wanneer we tractor stilleggen, gaat oliedruklampje - uiteraard - uit. Wanneer we dan starten is lampje nog uit om 500m verder weer aan te gaan. Na dit een 3-tal keer herhaald te hebben, blijft lampje uit. Wanneer we dan 14 dagen of maand later tractor opnieuw stationair laten draaien begint het volledig verhaal weer opnieuw. Wat kan hier aan de hand zijn ?

17 reacties


International 745 XL - remmen blokkeren

Als ik de rempedaal heel voorzichtig intrap blokkeren de remmen m.a.w. je kunt niet voorzichtig remmen.
Hij remt dus te hard wat kan de oorzaak hiervan zijn?
International 745xl bouwjaar 1982.

29 reacties


International 745 XL - kachel ventilator

Hallo
als ik mijn kachelventilator aan wil zetten hoor ik alleen een klikje
hij blaast niet
is ie dan helemaal kapot of
ligt het ergens anders aan
??

7 reacties


International 745 XL - MOTOR

We willen tractor kopen waarvan op de motor, net achter de radiator, over een 20-tal centimeter, zowel links als rechts, aangekoekt vuil zit. Het lijkt wel aangekoekt smeer/vet. Er zijn evenwel geen olielekken op of aan het motorblok te bespeuren en ook niet op de vloer. Op andere plaatsen, meer naar de cabine, is de motor niet vuil en nog mooi rood van kleur. Wat zou hier aan de hand kunnen zijn ? Zou het kunnen dat dit aangekoekt vuil is (smeer/olie:...) van bijvoorbeeld 20 jaar ? Graag jullie mening

12 reacties


International 745 XL - cabine liften

Hoi
Ik heb een international 745xl en heb nu een lekkage aan de zijkant van de hefdeksel waar ze alleen een noodoplossing hebben gecreerd. omdat het hydrauliekblok ervoor zit! Ik zou dit graag goed willen maken en heb het wiel er al af! Maar volgens mij moet de cabine gelicht worden om erbij te kunnen! Kan iemand mij tips geven waar ik rekening mee moet houden om deze actie te verrichten?
Grt

2 reacties


International 745 XL - international schakelt niet meer

Hallo,

ik ben stond vandaag voor een stoplicht te wachten,
toen ik wou wegrijden heb wil ik van de 2e versnelling naar de 3e overschakelen maar dat deed hij niet meer. de hij zit nu vast in de 2e versnelling ik heb geen rare geluiden of zoiets dergelijks gehoord de vooruit en teruguit doet het wel dat is de pook naast de versnellings pook , wat kan dit zijn.

alvast bedankt! groeten rik

21 reacties


International 745 XL - Opvoeren international 745 xl

Ik heb een ihc 745 xl met een 30 km bak en ik zou hem graag wat sneller willen laten lopen
Ik weet alleen niet hoe dat moet.
Wie kan mij dat uitleggen

21 reacties


International 745 XL - Gezocht Kachelmotor

Hallo,

Na wat vreemde en irritante geluiden gehoord te hebben als ik de kachel aandeed in de inter ben ik op onderzoek uit gegaan.
Nadat ik de kachelmotor er uit eindelijk uit had was het probleem snel gevonden.
De lagering in de motor licht eruit. En volgens mij zijn die niet te vervangen als ik het zo zie.
Dus ben ik opzoek naar een Kachelmotor die goed is en waar de waaiers aanzitten. Als iemand wat te koop heeft zou ik het graag horen. (via pb)

Alvast bedankt

7 reacties


International 745 XL - hef reageert niet op hendel

Hef reageert niet op hendel heb wel oliedruk op ventielen zakt wel heel langzaam reageerd ook niet op hendel van de trekkracht regeling

16 reacties


International 745 XL - hefdekesel moet eraf!!

Doordat ik veel met een hefmast werk, is de pakking tussen de hefdeksel en de versnellingsbak gaan lekken (mag na 33 jaar), dit komt omdat de hydro olie soms met gang terug in het reservior spuit (het snel laten zakken van een zware last), het komt ook soms voor bij internationals die vaak voor een kipwagen staan werd mij bij de dealer verteld.
Maar wat moet ik allemaal los draaien van de hefhandels om het deksel eraf te krijgen?? het is een van de eerste types xl cabines (1981)

6 reacties


International 745 XL - raamrubberprofielen

Beste mensen, ik ben opzoek naar raamrubbers voor het raam in de deur van de cabine van mijn inter 745xl. deze liggen eruit.
weet iemand wat voor rubber hier in hoort te zitten en waar ik deze kan bestellen?

2 reacties


International 745XL - spatborden

Hallo,

Ik ben een paar dagen geleden gaan kijken naar een 745xl maar een frans model (korte spatborden dus) Nu vroeg ik mij af of deze makkelijk te vervangen zijn door duitse (schuin af lopende)? Kan iemand me ook vertellen waar ik op moet letten?

9 reacties


International 745 XL - achteruit

Wie weet iemand een goede vervanging voor de achteruit.
het glas word er wel eens uit gereden en als het openblijft word alles telkens weer vies.....

20 reacties


International 745 XL - sier verlichting in de cabine

Hey

ik wil graag rode sfeer verlichting in mijn cabine hier voor gebruik ik twee top lampjes van 12 volt, mijn vraag is of ik deze kan aansluiten op het midden lampje in de 745 die er standaart in zit

alvast bedankt

groeten niels

11 reacties


International 745 XL - bekleding

Deze vraag ik al een paar keer gesteld dat weet ik maar weet iemand waar ik de bekleding stof van inter kan kopen of een die er op lijkt
alvast heel erg bedankt

10 reacties


International 745 XL - lange poken - korte poken

Wie kan mij uitleggen wat het verschil is bij een 745XLA met korte poken en lange poken, en wat er beter is??

10 reacties


International 745 XL - waarde

Hallo

Wat is de waarde van een goede inter 745 xl, die perfect werkt, denken jullie?

Radar303

31 reacties


International 745 XL - cabinebekleding

Hallo,

ik ben op zoek naar een hemeltje en de 2 zijpanelen waar stof op zit van een international 745xl
wie kan me daar aan helpen?

5 reacties


International 745 XL - Trekker wel in toeren, maar niet opgang komen.

Hallo,

Ik zit met het volgende:
Was vandaag aan het gieren en op een gegeven moment bleef bij het uitschakelen van de aftakas deze een klein beetje doordraaien. Dit was normaal nooit zo.
Op de weg kwam de trekker wel in toeren, maar was het net of er niet genoeg kracht was om weg te komen (zowel met lege tank als volle tank).Na een minuut komt de trekker op snelheid.

Weet iemand een oorzaak hiervan?

Groet,
Auke

39 reacties


International 745 XL - Schakel probleem

Hallo allemaal,

Mijn buurman heeft net een 745 XL gekocht maar nu heeft ie problemen met het schakelen. Als hij een stukje heeft gereden komt het voor dat ie niet uit de hoge groep wil en dus niet in de acheruit en in de laag wil... Ik heb even gekeken maar heb niet het idee dat het in de bak zit maar meer in de schakelhandels of in de kogel/kniegewrichten. De als van de schakel stangen onder de cabine waar de schakel armen samen komen heb ik er uit gehad en daar zit geen speling oid in...

Graag hoor ik julie ervaring of reactie....

Groet Paul Helmink

24 reacties


International 745 XL - Motorblok

Ik heb een motorblok van een 745 liggen voor de verkoop. Wie heeft interesse het is een D239 blok. Past ook op 743 en 744

3 reacties


International 745 XL - velgen overspuiten

Hallo,
Wij hebben een case international 745xl. Ik wil graag de velgen over spuiten. Wat is het handigst? Ik wou het graag in de winter doen is dat verstandig?

14 reacties


International 745 XL - brandstofpomp

Kan iemand mij vertellen hoe ik de schroeven van het deksel van een bosch VA4 brandstofpomp los kan krijgen ,de keringen van de gasregelhevel wil ik vervangen omdat er brandstoflekkage is,zitten deze schroeven altijd zo vast of zitten ze vast met locktite,en zijn deze keringen makkelijk te vervangen?

5 reacties


International 745 XL - Dak loshalen voor toplampjes.

Hallo,

Ik heb van de week toplampjes binnen gekregen, nu wil ik deze op de cabine zetten, maar dan moet denk ik het dak los denk ik. Dus nu mijn vraag: Hoe krijg ik deze los?(Het witte gedeelte dus)

Of zou dit nog op een andere manier kunnen?

Groetn Thomas.

17 reacties


International 745 XL - Hoe spuit ik mijn 745XL over uitgelegd in jip-en-janneke taal?

Ik heb vorig jaar een gebruikte 745 XL gekocht van 1982.
Ik wil de trekker overspuiten van de zomer. Alleen ontbreekt het mij aan kennis over dit onderwerp.
De wil is er alleen rest de vraag: hoe moet ik dit aanpakken.

Moet ik de trekker met hogedruk afspuiten zo ja / nee
moet ik de trekker zandstralen voorafgaand zo ja / nee
etc.

Kunnen jullie mij helpen?

20 reacties


International 745 XL - schakelmechanisme zit vaak vast

Mijn 745xl zit met regelmaat vast in de versnelling. Met een stang druk ik dan, onder de cabine, de versnelling weer vrij. Het probleem zit dus in het mechanisme van de zijschakeling.
Dit wil ik graag repareren maar vraag me af of de cabine er dan afmoet of dat ik van binnenuit het mechanisme kan repareren. Ik ben vast niet de enige met dit probleem dus vraag me af of er hier mensen zijn met ervaring om dit op te lossen.

Gr. Theo

19 reacties


International 745 XL - pijlpunten

Hallo,

waar kan ik de pijlpunt van een 45 serie vinden van de achterbrug.
en waar heb je welke olie voor nodig?

mvg t6010plus

23 reacties


International 745 XL - Koppeling stukkn

Heeft iemand pdf bestandje over de werking van een koppeling van een IH 745XL ?? Die van trapt niet meer vrij, dus we hebbem hem door midden, en als we nu koppeling intrappen beweegt alles wel wat moet bewegen maar het is net als hij weerstand krijgt hij niet meer werkt... kan dit een spie of iets dergelijks zijn??
Gegroet, Mulderrr

3 reacties


International 745 XL - cabinebekleding

Ik zoek voor een 745 met xl cabine met een polyester dakluik complete bekleding. de zijpaneel li en re. hemel en dakluik. Mvgr Tontje

2 reacties


International 745 XL - hoe vervang ik een hydroliek ventiel??

Ik heb een hydroliek ventiel lek ma hoe vervang ik soown nieuwe kop ??

14 reacties


International 745 XL - hydroliek

ik heb een international 745 xl en daar is mijn hydroliekfilter van uit mekaar gebarsten.
weet iemand wat hier de oorzaak van kan zijn.
Ik was bezig met de stuurcilinder en had deze in de uiterste stand staan!!
Heeft iemand een schema van het hydroliek systeem.

6 reacties


International 745 XL - keering lekt as hefarm

Er lekt een keering bij de as die door de achterbrug loopt waar de hefarm aan vast zit
-hoe haal je die bus eraf die er voor de hefarm zit
-en moet de achterbrug olie er ook uit om de keering te vervangen

7 reacties


International 745 XL - lekt olie bij het wiel

Mijn 745 xl lekt olie bij het achter wiel bij de naaf
wie weet waar dat door komt of wat er stuk is ??

12 reacties


International 745 XL - leiding hefbediening

Kan je de hydrauliek leidings van de hef bediening in de cabine zo losdraaien of staat daar druk op ?

5 reacties


International 745 XL - v snaar verwisslen

Mijn 745XL heeft twee V snaren. Een voor de dynamo en een voor de compressor en de ventilator.
Om de V snaar van de dynamo te verwisselen moet eerst de andere gedemonteerd worden.
MAAR OM DEZE TE DEMONTEREN MOET WEER EERST DE VENTILATOR VERWIJDERD WORDEN. iS ER IEMAND DIE weet of dit anders kan.
groetjes Bert

7 reacties


International 745 XL - intruktiemanual voor international 745XL

Hallo
Wie heeft voor mij een intruktie manual voor een international 745 XL

3 reacties


International 745 XL - diesel probleem

Ik heb hier een international 745XL staan en als je ermee op de weg rijd dan trekt die tegenwoordig slecht ik weet wel dat het met de diesel toevoer te maken heeft heb nu de leidingen ook al goed doorgeblazen het filter van de opvoer pomp schoongemaakt en de tank schoongemaakt
, ik heb vorig jaar de filters vervangen en heb er nog geen 20 uur meegedraait toen had ie het zelfde probleem,

13 reacties


International 745 XL - draai knop hef

Hoe kan je de draai knop van de hefinrichting er afhalen ??

9 reacties


International 745 XL - Aftakas

Hallo,
Klopt het dat een international 745xl wél een rijsnelheids afhankelijke aftakas heeft, en de case versie niet?

21 reacties


International 745 XL - bandenspanning inter 745 xl

Hoeveel bar moet er in de achterbanden als je op de weg rijd

12 reacties


International 745 XL - verschil kleurcode ihc 745 , case 745

Zit er verschil en de kleurcode ??

9 reacties


International 745 XL - Start problemen

Kan een Ihc 745xl ook voorgloeien? ik heb namelijk nogal moeite om hem aan de praat te krijgen met dit weer.

Gr. Michael

52 reacties


International 745 XL - de kleur

Ik ben bezig met een international xl aan het spuiten
van 84 dus in de oude kleuren maar bij graniet hebben ze alleen van case international van 86 en bij het andere staat er niet bij.
maar zit er nog verschil tussen de xl serie en bijv 44 serie

24 reacties


International 745 XL - met gas geven niet goed reageren

Ik heb hier een inter 745 xl staan
maar als je gas geeft en bijv op toeren laten gat hij de hele tijd meer toeren maken zonder daj gas geeft

nu heb ik al nieuwe diesel filters er gedraait maar dat helpt ook niet. ook zat er een ik in een slangetje van de brandsof. ook eruit gehaald maar nog steeds etzelfde probleem.
wie weet hier meer van

12 reacties


International 745 XL - De pomp open

Ik ben zelf niet zo bekend met brandstofpompen, dus durf ik hem ook niet uit elkaar te halen. Maar ik was benieuwd wat er allemaal schuil gaat achter die twee dekseltjes. En wat er eigenlijk gedaan wordt als men praat over: 'de pomp (helemaal) open zetten', ofwel opvoeren.

3 reacties


International 745 XL - Bandenmaat

Wat is de breedste bandenmaat die om een standaard 24 inch voorvelg van een IH 745xl kan?

- IHC-MM
9 uur geleden

7 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle International machines