Foto van: wolseley
B-familie

International 844 XL

Foto’s
166
Video’s
8
Topics
7

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 844 XL, gezamenlijk zo&apos;n 13.910 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Onze 2e 8 serie nu
We zijn er erg tevreden over. Het is een simpele boeren trekker die erg taai is en leuk is voor op de kuil.
Hij is erg wendbaar en makkelijk te besturen. Technisch goede trekkers, en als er wat kapot makkelijk nieuwe onderdelen.
Pluspunten
Taai onderin
Simpel
Technisch heel sterk
Minpunten
Uiterlijk en interieur gaat snel achteruit

Gebruikerservaring

Onze 2e 8 serie nu We zijn er erg tevreden over. Het is een simpele boeren trekker die erg taai is en leuk is voor op de kuil. Hij is erg wendbaar en makkelijk te besturen. Technisch goede trekkers, en als er wat kapot makkelijk nieuwe onderdelen.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

International 844 XL - Startprobleem, accu is nieuw, startmotor ?

Ik heb een IH 844XL.
Wanneer ik deze wil starten dan klinkt het alsof de accu bijna leeg is maar de accu is nieuw en volledig opgeladen. De de zekerheid heb ik de accu getest in een andere trekker.
Verder heb ik ook geprobeerd te starten mbt van een separate starter maar het probleem blijft hetzelfde. De standaard zaken zoals bekabeling, massa enz heb ik gecheckt.

Kan het de startmotor zijn ? Of zou ik nog iets anders kunnen checken.

11 reacties


International 844 XL - Bedrading schema knipper lichten

Hi,
Ik heb een International 844XL en de knipperlichten functioneren niet. Ik heb het relais getest en die werkt wel. Heeft iemand een bedrading schema van deze trekker ?

3 reacties


International 844 XL - Service handleiding of Elektrisch Schema

Ik heb een 844XL.
Machtig fijne machine maar de verlichting werkt niet 100% waaronder de knipperverlichting. Al diverse pogingen gewaagd het te verhelpen maar zonder resultaat.
Ik wil nu alle bekabeling gaan checken maar ben opzoek naar een service handleiding of elektrisch bedradingschema.
Kan iemand me hiermee helpen ?

2 reacties


International 844 XL - Remmen afstelbout iemand ervaring?

De remmen, de eerste schijf waar de o ringen op zitten( dus de versie met natte remmen) word tegen gehouden met een speciale bout waar ringen op zitten, lijkt op een zelf stellend systeem.
klopt het dat ik van de nieuwe bouten de ringen een stuk verderop de bout moet zetten en deze met remmen zelf gesteld worden?

1 reactie


International 844 XL - Hydrauliek hendel blijft niet op `pompen' staan.

Hey,

Sinds een aantal weken heb ik het probleem dat de hydrauliek hendel van de trekker niet op pompen blijft staan, hij springt er na 2 seconden uit. Dit gebeurt met het voeren, bij de eerste wagen blijft hij helemaal niet staan, dan moet je eerst wat met de hendels van de bodem ketting en losbandje van de voerwagen prutsen. Wat kan hier het probleem zijn?

16 reacties


temperatuur meter hapert en doet soms niets

Hoi,

Zoals de titel al zegt hapert de temperatuur meter van de 844 xl. Eerst deed hij helemaal niets en na zo'n 15 minuten begon hij te haperen, 10 minuten later deed hij het gewoon normaal. Hoe kan dit? Geen goed contact of zoiets? Gebeurde vandaag voor het eerst.

0 reacties


International 844 XL - trekbek

Hallo de trekbek van mijn international zijn de bouten van de trekbek dol ik wil dat lassen moet ik dat eerst de olie van de achterbrug er uit laten lopen of kan dat zo?????

16 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle International machines