Foto van: ertlerik
B-familie

International 845 XL

Foto’s
906
Video’s
16
Topics
53

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 845 XL, gezamenlijk zo&apos;n 84.813 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

International 845 XL - Hef werkt niet in het hogere bereik (7-10), wel in het lagere bereik

Hef (met ploeg) komt niet hoog genoeg. Reageert wel tot stand 7, maar doet daarna (7-10) niets meer. Cabine is recent wel een 10 cm opgetilt geweest ivm demonteren van de dieseltank. Ook de hefarmen zijn verwijderd geweest (pakking vervangen) maar met markering weer exact teruggezet, maar toch even hier gemeld. Hoor graag suggesties van jullie........

8 reacties


International 845 XL - Waar kan ik de binnenbekleding van een XL-cabine vinden?

Ik ben bezig met het vernieuwen van een international 845XL. Nu zal ik beginnen met de cabine en daarom ben ik op zoek naar de bruine binnenbekleding. Weet iemand waar ik dit kan kopen?
Alvast bedankt

6 reacties


International 845 XL - Inter 2 dagen buiten gestaan nu de motor vast

Hoe krijg ik de motor los ?

78 reacties


International 845 XL - Klopt dit chassisnummer van mijn 845XL?

Hierbij een klein vraagje.

Is dit het juiste chassisnummer dat ik moet opgeven voor RDW?
En welk bouwjaar is het?

22 reacties


International 845 XL - Olielekkage tussen het koppelingshuis en de versnellingsbak

Hallo,
Mijn 845 XL heeft een olielekkage tussen het koppelingshuis en de versnellingsbak. Is dit op een of andere manier te verhelpen of moet de trekker doormidden.
Het gaat om het overgangsmodel.
Alvast bedankt!

2 reacties


International 845 XL - Achter raam

Waar vind ik de sluiting van het onderste achter raam

8 reacties


International 845 XL - Opstart na enkele jaren stil te staan

Hallo ben even nieuw hier bij de international.

Ik zou deze zomer graag de Case international 845XL van de vader van m'n vriendin starten. Nu hebben ze die ongeveer 8 jaar geleden aan de kant gezet omdat die tijdens wat landwerk overhitte. Nu stond die 5 jaar geleden in de weg in de schuur en staat hij nu al 5 jaar buiten. Met deksel op de uitlaat.

Vorige week heb ik eens gekeken naar de motorolie en die druipte van de peilstok dus ik denk water bij de olie. Ik heb horen zeggen dat het waterpomphuis soms stukgaat hiervan vandaar het overhitten. Nu ken ik wel niets van de trekker. Wel van de basis techniek erachter.

Nu is mijn vraag wat ik best doe om hem op te starten na al die lange tijd. ik denkt gewoon de olie en filter te vervangen en dan nieuwe batterij erop en starten. Zonder water welliswaar maar niet te lang laten draaien zodat hij niet weer overhit.

Graag wat meer info aub.

5 reacties


International 845 XL - Aanhaalmoment krukas en drijfstang

Gezocht aanhaalmomenten van de krukas en drijfstangen.

1 reactie


International 845 XL - Extreme trilling in de cabine

Hallo,

De international 845XL trilt hevig als je het gas vol intrapt. Bij stationeer toerental is het bijna niet aanwezig maar bij meer toeren wordt het trillen ook meer.

Heb het motorblok intussen er tussen weg gehaald en het Carter eronder weg gehaald. Koppeling is niks aan te zien en verder geen speling op. Balansassen onderin de motor verder ook geen speling of iets vreemds aan te zien. Zit alleen iets speling op het tussen tandwiel van de aandrijving van de olie pomp. Deze speling is wel zo klein dat dat het trillen niet kan veroorzaken.

Zijn er nog andere punten wat er mis kan wezen en heeft iemand misschien de timing van de balansassen?

26 reacties


International 845 XL - Zijn alle deur sleutels gelijk

Zijn alle deur sleutels van XL cabine gelijk ?

0 reacties


International 845 XL - Wat is de juiste bandenmaat

Ik heb een international 845xl met achteraan 520/70r38 welke banden kan ik dan best vooraan plaatsen zonder teveel voorloop te hebben?

Grts sander

2 reacties


International 845 XL - Hoe peil ik de olie in de achterbrug, en hoe bij vullen

Olie peil misschien te laag want kieper gaat niet helemaal omhoog

14 reacties


International 845 XL - Welke zekering is voor wat?

Goedendag,

sinds kort trotse bezitter van een International 845XL. Alleen nu was ik op zoek naar een lijstje met welke zekering voor wat is. Hebben er geen boeken bij, schema die ik op internet vind is zodanig niet leesbaar dat het daar niet uit te halen is. Nou zat er dacht ik altijd een sticker binnen in de beschermkap over het dashboard. Zo ja ziet iemand kan om daar een foto van te maken en deze te plaatsen? Of heeft iemand een duidelijk overzichtje uit een handleiding?

Het betreft een uit 1982. Zie foto in link

tractorfan.nl/picture/1246123/…

hoor het graag!

Gr Paul

6 reacties


International 845 XL - Wie weet wat er voor hittebescherming achter de zijplaat kan?

Ik heb mijn 845XL overgespoten en nieuwe stickers erop geplakt alleen zit ik nu met het probleem wat kan achter de zijplaat ter bescherming voor de sticker anders verbrand de sticker als ik er niets achter doe.
accudienst.nl/p225842/… dit heb ik ook gezien maar ik weet niet of zo iets kan.

6 reacties


International 845 XL - Geen druk op de remmen ten einde raad...

Hallo,

zoals de titel zegt dus hydraulische remmen, waar ik maar geen druk op krijg.
het begon allemaal toen ik sochtends wou wegrijden en ineens geen druk meer op had op de remmen, ben er vanuit gegaan dat de o ringen in de achteras versleten waren. nieuwe besteld en gelijk nieuwe remschijven besteld.
de plaat met de o ringen krijg ik niet helemaal aan ik blijf een spleet zien? moet ik hier echt met grofgeweld op blijven meppen of maakt dat verder niet uit? op die speciale bout waar die schijf mee vast zit heb ik de ringen een stuk richting het schroefdraad gemonteerd( deze verschoven weer met het aandraaien van de bout tegen de schijf)
met de eindplaat monteren ( die met die 3 imbusjes) hoor ik met aandraaien dat ie tegen de laatste remschijf komt.
tevens heb ik van de remcilinders 1 manchet vervangen, de ene die je als eerste ziet als de cilinder uit het huis komt.
ik kan pompen wat ik wil en ontluchten wat ik wil maar ik kan het pedaal met gemak tot onderin in blijven trappen.
als ik de tractor in hoog 1 laat draaien en ik trap de rem in verandert het toerental wel iets dus hij remt wel iets, maar het lijkt me niet de bedoeling dat ik de rem met gemak tot onderin in kan trappen?

5 reacties


International 845 XL - Remventielblok lek iemand ervaring met reparatie?

Hallo,

Boven op het remventielblok komt olie uit een gaatje als ik pomp, aan de kant waar de remolie binnenkomt zit een gaatje bovenop.(nee het is niet de ontluchting)
Volgens de case dealer is hier niks voor te krijgen via hun leverancier. Heeft iemand ervaring hier mee of met het repareren hier van?

30 reacties


International 845 XL - Foto van onderkant zekeringskast

Hallo,

Druk bezig met de bekabeling, wil mijn eigen werk controleren dus vroeg me af of iemand een foto kan maken van de onderkant van de zekeringskast, met alle kabels eraan.
Schaltplan geeft dit niet duidelijk aan.

8 reacties


International 845 XL - Stuurbekrachtiging pomp onder dashbord lekt

Hallo,

het pompje wat onder mijn dashbord zit lekt olie, nou zijn hier volgens de case dealer geen onderdelen voor verkrijgbaar. weet iemand of deze gereviseerd kan worden en zoja waar?

6 reacties


international 845xl cabine bouten achterkant

Hallo,

kan iemand met een xl cabine van de 4 cilinder serie van international helpen? welke bouten gaan er aan de achterkant door de cabine rubbers? op de tekening staat niet welke maat het is wil zeker weten dat ik de goeie heb.

0 reacties


International 845 XL - koppelingsplaat

Nieuwe koppelingsplaat laten steken, maar we voelen bij de nieuwe koppelingsplaat niet meer of minder weerstand dan bij de oude koppelingsplaat? Is dit normaal?

10 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle International machines