Foto van: Inter633-SA
46

International 946

Foto’s
598
Video’s
18
Topics
27

Informatie over de International 946

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 946.

International 46

Overige machines in deze serie:

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 946, gezamenlijk zo&apos;n 12.701 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Eigenaar van een 946, compleet uit elkaar gehad.

Gebruikerservaring

Eigenaar van een 946, compleet uit elkaar gehad.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

International 946 - Ingaande as versnellingsbak demonteren

Hallo, ik heb mijn 946 gesplit achter het koppelingshuis, nu kom ik tot de conclusie dat de splines op de ingaande as redelijk slecht zijn (zie afbeelding), nu kan ik aan een nieuwe as komen maar deze moet ik nog demonteren, ik heb hem los gekregen maar hij komt tegen een schakel mof op bovenliggen de as, waardoor ik hem er nu niet uit kan schuiven. hoe kan ik dit nu het beste oplossen?

2 reacties


International 946 - Gezocht Krukas D-310 motor

Zoek een krukas voor internal 946 met D-310 motor

3 reacties


International 946 - Juiste montage krukas poelie

Beste allemaal

Ik heb de krukas poelie eraf gehaald voor het plaatsen van een nieuwe kering. En alles terug gemonteerd, nu is er een probleem dat de krukas poelie wat slingert, ik heb hem eens opnieuw gemonteerd en hij slingert alsnog. De poulie is wel nog recht. Nu is mijn vraag hoe je hem dan correct monteert zodat hij niet meer slingert want ik weet dat er een conus in zit.
Betreft een international 946.
Ik hoor graag iets van iemand. Bedankt alvast

7 reacties


International 946 - Probleem met verlichting en knipperlicht

Beste allemaal, ik ben mijn 946 weer helemaal in orde aan het maken. Ik was bezig met de stroom na te kijken en heb toen alles werkend gekregen, opeens doet het knipperlicht het niet meer als de verlichting in word geschakeld, ook gaat het grootlicht lampje op het dashboard branden terwijl deze niet aan gaat, ook als ik op de hoorn knop duw verspringt er vanalles of het dashboard. Nu is mijn vraag waar dit aan kan liggen, slechte massa?

7 reacties


International 946 - Remmen afstellen na nieuwe voering

Beste.
Ik heb de rechtertrompet eraf gehaald omdat de rem aanliep, ik heb er een nieuwe voering op laten klinken en de wielremcilinder gereviseerd, nu heb ik alles weer terug gezet hoe het zal. Het volledige remsysteem is ontlucht. Als ik nu licht op het rempedaal duw staat het rechterwiel meteen stil terwijl de afstelbout onderin het remhuis al op de kortse stand staat. Is dit nog ergens bij te stellen of weet iemand hier een andere oplossing voor?
Mvg Ivo

2 reacties


International 946 - Electrisch schema

Heeft iemand toevallig nog een electrisch schema van een 946. Alvast bedankt

2 reacties


International 946 - International 946 schakelkogels

Beste. Heeft iemand toevallig nog goede schakelkogels van de zij schakeling liggen, of iemand die daaraan kan komen? Mvg

4 reacties


International 946 - Aantrekt moment

Weet iemand toevallig wat het aantrek moment. van de afdichting bij de krukaskering, de vliegwiel bouten en de drukgroep. Mvg Ivo Brunenberg

1 reactie


International 946 - Drukgroep

Ik heb mijn inter gesplit voor een nieuwe koppeling, de vingers van de drukgroep zijn wel versleten, en er zitten paar oranje/witten plekken op, mijn vermoeden is dus dat die flink heet is geweest. Is het de moeite om de hele drukgroep te vervangen of alleen de vingers als daar aan te komen is ?

6 reacties


International 946 - Remmen afstellen waar en hoe

Goede avond T F
Even een vraagje hoe stelje de remmen van een 946 internationaal af

6 reacties


International 946 - Kan je van een zij schakeling een midden schakeling maken ?

Hoi
Ik zoek van een international 946 een midden schakeling wie weet iets te liggen ?
En kan je dat zoo maar om bouwen .Als ik het zoo zie is het gewoon die 4 bouten los en zij schakeling er af en midden schakeling er op .

Al vast bedankt voor de reactie.
Gr Toon

18 reacties


International 946 - Voering om de tank weghalen

Is het handig om de voering om te tank weg te halen of gewoon laten zitten. Ivm spuiten

0 reacties


International 946 - banden maat

Hallo
ik heb een 946 4wd en heb achter een set pirelli 650 65 38
nu wil ik voor een set 480 65 r 28 kopen maar wat gaat de voorloop daarvan vinden? zou dit wel gaan of niet?
alvast bedankt.
groet stijn

7 reacties


International 946 - Uitlaatstuk van een 946

Hallo,
Laatst heb ik een International 946 gekocht.
De vorige eigenaar heeft er een verkeerd uitlaatstuk op gemonteerd en de boel daarna aan mekaar gelast zodat het past. Nu kan de motorkap niet goed los en lekt er uitlaatgassen weg. Weet u mischien waar ik een uitlaatstuk kan kopen? Met vriendelijke groet. Thomas
Thomasaveskamp@hotmail.com

4 reacties


International 946 - uitlaatspruitstuk / tussen schot?

Hallo, zit er bij een inter 946 in het uitlaatspruitstuk een tussenschot? daar waar de uitlaat opstaat. netzoals bij een 1246 voor de turbo.

3 reacties


International 946 - 946 probleempjes

Heb voor het eerst 946 aan de tand gevoeld voor vaste tand [even testen] nu pakt die de differentieel soms niet en als ik hem dan in trap heb ik het idee dat die er net niet in gaat dan voel je dat tandwielen langs elkaar rappen denk. iemand idee? en brandstofpomp staat niet goed denk, hij pluimt behoorlijk hoe kan ik zien dat die goed staat en hoe moet dat? en als ik hem blijf plagen gaat die net heel iets in het rood, is dat normaal moet toch kunnen trekker plagen en toch net in groene blijven?

18 reacties


International 946 - welke olie op hoofdremcilinder

Wat is origineel voor de 946 als remolie? ik heb nieuwe cupjes in de remcilinders gedaan die goed zijn voor hytran en nu kan ik geen cupjes vinden voor deze olie voor mijn hoofdremcilinder dus begin ik te twijfelen als ik er toch andere in had moeten doen.

15 reacties


International 946 - D310 D359 blok gezocht

Ik ben opzoek naar onderdelen voor een d310 blok (Zuigers bussen etc.) Of een compleet d310 of dan net zo lief een d358 blok. Gemonteerd in de duitse 6 cilinder inters. (o.a. 46 en 56 serie). Wie kan me hieraan helpen, heeft nog een goed blok of onderdelen liggen. Als je wat weet te liggen hoor ik het ook graag!

Bij voorbaat dank!

12 reacties


International 946 - Banden

Hallo mede tfers
Wat is de breedste bandenmaat die op een originele inter 946 velg past
En is het met die maat ook mogelijk 28 voorop te leggen zodat de voorloop nog klopt
Alvast bedankt mvg tim

20 reacties


International 946 - remmen

Wie kan mij helpen aan een stuurventiel voor de remmen ik denk dat deze niet zo best meer is de pinnetjes komen niet goed meer terug

3 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle International machines