Foto van: ynse-sinnema

International B46

Foto’s
2
Video’s
0
Topics
2

Informatie over de International B46

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de B46.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de B46, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

International B46 - Wie kan me helpen, balenpers knoopt niet meer

De balenpers heedt de eerste 200 pakken probleemloos geperst, daarna bleef het touw continue om de knoperbekje heen draaien.

We hebben alles schoon gemaakt, gesmeerd, de pinnetjes gecontroleerd. Maar hij bleef maar om het knoperbekje heen draaien.

Wie heeft er tips wat ik hieraan kan doen?
Alvast bedankt!

5 reacties


International B46 - Pickup tandenhouder vervangen

Hallo,
Het tandwiel (tandwiel dat op de ketting zit om de pick-up aan te drijven) van onze B46 is al twee maal gebroken, netjes in tweeën. Het vermoeden is dat de pick-up teveel weerstand geeft op het tandwiel waardoor de kracht te groot wordt. De pick-up laat zich ook slecht/stroef bewegen. Daarom wil ik de "tandenhouders" (het zal ongetwijfeld een echte naam hebben) vervangen, ik zie niet meteen een handige optie om deze eruit te krijgen zonder de hele linkerkant los te maken.
Heeft iemand hetzelfde probleem al eens meegemaakt? En weet iemand een handige methode om de tandenhouders te verwijderen?
Alvast bedankt, Groet Marc

3 reacties


Foto’s

« Alle International machines