Foto van: Glenn IH

International B47

Foto’s
34
Video’s
2
Topics
3

Documenten

Handleiding Mc Cormick B47 Pers Nederlands

0 pagina’s, 75.34MB

Informatie over de International B47

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de B47.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de B47, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

International B47 - Teller IH b47 pers gezocht

Hallo, ik ben mijn 2de b47 pers inorde aan het zetten maar nu is 1 stuk nog kapot die nietmeer te herstellen is namelijk de originele balen teller. Nu is mijn vraag waar kan ik een balen teller vinden die past op een b47 pers. ( Heb er enkele gevonden maar daar werkt het hefboompje in de verkeerde richting of staat het hefboompje aan de verkeerde kant van de teller)

3 reacties


International B47 - Mc Cormick B47 handleiding geupload

Ik heb gisteren de nederlandse handleiding van de Mc Cormick B47 balenpers geupload op dit forum. Ik hoop dat mensen er wat aan hebben. Staat veel info in ook over afstellen enzo.

mvg bouke

2 reacties


International B47 - Snel breken van breekbouten

Heeft er iemand ervaring met zwaardere breekbouten te steken op een IH b47 pers? Of zijn er andere manieren om het debiet te verhogen. De pers zelf is volledig gereviseerd. Ik weet zelf ook wel dat je de persen niet kan vergelijken met de huidige persen. Maar heb zelfs al probleem dat de kleinste versnelling van een IH 423 te groot is bij dikke roten

23 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle International machines