Foto van: KlaasM

Jako tank

Foto’s
283
Video’s
6
Topics
6

Informatie over de Jako tank

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de tank.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de tank, gezamenlijk zo&apos;n 6.935 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Jako tank - Vochtvanger steeds opnieuw vol met olie.

Hoi , wij hebben thuis een Jako 10 kuuber mesttank waarbij sinds de afgelopen week steeds olie uit een soort luchtfilter op een rood vat( op de foto had ik de slang tussen de pomp en dat vat eraf gehaald om te kijken of het daar in zat) uit druppelt/stroomt. En het lijkt ook alsof hij met uitrijden sinds dien ook minder druk heeft. En ik hoor het best slecht als de tank bij het zuigen vol zit. Ik heb het al geprobeerd om alles even schoon te maken maar het heeft niet geholpen. Mvg sam

0 reacties


Jako tank - Tank bouwt geen druk op, schoepen zijn al vervangen. Er gaat maar een kwart uit de tank. Wat kan het probleem zijn?

Onze mesttank wil niet goed leeg, er wil hooguit maar een kwart uit.
Hij bouwt ook niet echt druk op dus daar gaat waarschijnlijk iets mis.
We hebben de schoepen van de pomp al vervangen maar dit bood niet het gewinste resultaat.
En als de tank net vol zit dan gooit hij mest via de pomp naar buiten wat ook niet klopt volgens mij.
Wie kan mij bij dit raadsel verder helpen?

90 reacties


Jako tank - Vacuum werkt niet goed

Hallo,

Onze jako mesttank krijgen we sinds gisteren niet meer vol omdat de drukmeter meteen aangeeft dat de tank helemaal vacuum gezogen is. Het eerste waar ik aan dacht was de bal bovenin de tank die de mest van de vacuumpomp moet scheiden, maar dat is allemaal zuiver en zou niet weten waarom hij de bal plotseling wel de hele tijd in de slang zuigt zodat de drukmeter aangeeft dat de tank volledig vacuum is gezogen. Ook heb ik het vatje tussen de vacuumpomp en de pot met de bal gecontroleerd of hier iets in zat maar dit is ook niet het geval.

Weet een van jullie wat ik verder kan controleren?

Met de vacuumpomp zelf is denk ik ook niks aan de hand want blazen doet hij wel nog goed en hij zuigt ook gewoon vacuum, maar de vacuum komt niet in de tank aan.

13 reacties


Jako tank - verdeel molen

Het idee is om de 4duims aansluiting te vergroten naar 6duims nu is de vraag kan de verdeelmolen dat verwerken

12 reacties


Jako tank - spatborden

Van de week ben ik bezig geweest met bemesten met onze andere tank en nieuwe bemester. Aan deze tank zitten geen spatborden, maar de tank en bemester worden wel snel vies zo.
Ik ben nu van plan om er spatborden op te maken. ik heb al een soort idee, namelijk: aan het frame aan beide kanten van de wielen een stang te lassen en daar kunnen dan de spatborden aan. Van wat voor soort materiaal kan ik de spatborden het beste maken, het moet makkelijk te buigen zijn, dus geen ijzer.

28 reacties


Jako tank - Druk op de Tank

Heej Allemal
ik heb problem met mijn jako tank 10 kubber.
tractorfan.nl/picture/47471/
ik tijden problem met verdel mollen met stro of ande dingen op de bemester gehad, maar heb daar nu een nieuwe oplossing van gemaakt met de afsluiter die voor ze zelf nu zit. Maar nu zit ik met nieuwe problem, ik heb de speul door de verdel mollen heen gaat en verstopt in de slangen de net onder.
Ik heb druk van 1,0 bar op tank en will er niet door heen. Ik kan de druk van de tank niet hooge krijgen, is dat normal dat die niet hooge will?

ik Hoop dat jij/julie mij kan helpen om in Denemarken zijn deze type tank niet verkrijgbaar

23 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Jako machines