Foto van: JarnoDrenthe

John Deere 4040 S

Foto’s
32
Video’s
0
Topics
3

Informatie over de John Deere 4040 S

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 4040 S.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 4040 S, gezamenlijk zo&apos;n 4.283 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

John Deere 4040 S S - Roosa master pomp eraf halen.

Beste Tf’s

Ik wil graag de Roosa Master brandstof pomp van mijn 4040s laten reviseren. Hoe kan ik deze het beste demonteren? Moet ik nog wat markeren? Ook wil ik graag wat meer pk’s uit de trekker halen. We hebben hem van het zomer al maximaal open gezet. Had 110 pk en nu 130 pk op de motor gemeten met de waterrem. Kunnen we er andere plunjers in laten zetten of is er een andere optie? Een lijn pomp is geen optie want we willen wel graag de standaard pomp er op laten zitten.

Groet Tim en alvast bedankt.

0 reacties


John Deere 4040 S - Hi lo omdraaien ?

Hallo, mn vader heeft een John deere 4040s gekocht maar hij is bedoeld voor tra sport over de weg. maar snelheid heeft hij niet. ik heb al meerdere topics gelezen over hi lo omdraaien maar het is me nog steeds niet duidelijk of dit kan bij een 4040s of 4240s voor meer snelheid

16 reacties


John Deere 4040 S - Onderdelen

Beste Lezers, Wij hebben een 4040 en die staat op onze stoeterij in Polen. Hier mankeerd af en toe wat aan en het is erg moeilijk hier onderdelen te kopen bij voorkeur gebruit tegen redelijke prijzen. Af en toe komen we wel naar Nederland, dus ik ben op zoek naar wat adressen waar ik onderdelen gebruikt kan kopen.

Al vast mijn dank

6 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle John Deere machines