Foto van: JoramH

John Deere 5055E

Foto’s
61
Video’s
1
Topics
2

Informatie over de John Deere 5055E

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 5055E.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 5055E, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

John Deere 5055E - Hydrauliek koppeling borgt niet meer

Nu ik weer hydrauliek van de trekker wil gebruiken gaat de borging niet terug. Dit vorig jaar ook gehad en toen is de koppeling vervangen door het mechanisatiebedrijf maar dat viel qua kosten nog niet mee. Echter heeft hij het nu weer. Ik heb even 2 foto's toegevoegd, het bovenste ventiel gaat prima en borgt, het onderste ventiel borgt niet. Slang is hetzelfde en met andere slangen hetzelfde effect dus zit echt aan de trekker kant.

10 reacties


John Deere 5055E - Hydrauliekslang wil niet meer in de trekkeraansluiting

Ik heb een 5055e van iets meer dan een jaar. Vorig jaar wilde de hydrauliekslangen er niet zo makkelijk in en uit. Dachten toen nog is nieuwigheidje. Dit jaar een keer geschud, slangen eruit en voor de hark gezet en nu wil er geen slang meer in. Beide ventielen hebben hetzelfde. Zie niets aan de ventielen en zit op zowel trekker als hark geen druk. Hark werkt wel op andere trekker en bijvoorbeeld hydraulische topstang wil ook niet. Wat zou dit kunnen zijn en hoe verhelp ik dit?

2 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle John Deere machines