Foto van: Rietman

Kramer Allrad

Foto’s
8
Video’s
0
Topics
5

Informatie over de Kramer Allrad

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Allrad.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Allrad, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Kramer Allrad - Maximale snelheid Allrad 412e

Hoi, weet iemand de maximale constructiesnelheid van een Kramer Allrad 412e?

Zie foto:

Bij voorbaat dank heren!

11 reacties


3 reacties


Kramer Allrad - Kramer allrad 312le, probleem bij het schakelen naar achteruit

Hallo, aangaande kramer allrad 312le met 4500 werkuren; het schakelen naar achteruit lukt soms niet, ik heb het gevoel dat het betreffende tandwiel niet correct wordt aangegrepen, iemand ervaring met dit probleem?

1 reactie


Kramer Allrad - Koppelomvormer uitbouwen ook motor er geheel uit?

Dag allen,

Ik ben nieuw hier en heb sinds kort een Kramer allrad 516. Ik ben sinds kort verhuisd en heb wat plannen voor de tuin en het bouwen van een garage dus is zo'n machine handig voor heg zware grondwerk en meer! Omdat het een relatief weinig voorkomende machine is lijkt me het handig om zo kennis te delen.

Nu moet die machine wel goed werken en dat doet ie nog niet helaas. Dat wist ik uiteraard toen ik hem kocht maar ik vertrouw er op dat het me gaat lukken (met jullie hulp) om hem weer goed weekend te krijgen.

Wat is er mis: de machine heeft een goede motor maar zowel vooruit als achteruit bijna geen aandrijving. Hij is erg zwak en kan alleen in de lage versnelling nog vooruit/achteruit komen.

Nu heb ik het hydrauliekfilter bekeken en het zit vol slijpsel: slijpsel in olie en geen aandrijving = kapotte koppelomvormer dacht ik zo.

Mijn vraag is nu: is het nodig bij deze machine dat ik de motor geheel uitbouw of kan er worden volstaan met het omhoog kantelen van het blok aan vliegwielzijde zodat het vliegwielhuis er af genomen kan worden en ik bij de koppelomvormer kan.

9 reacties


Kramer Allrad - De remmen van een Kramer 516

Heeft deze Kramer 516 allen remmen in de voorwielen??????

0 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Kramer machines