Foto van: dx11

Krone Easy-Cut

Foto’s
78
Video’s
1
Topics
3

Informatie over de Krone Easy-Cut

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Easy-Cut.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Easy-Cut, gezamenlijk zo&apos;n 1.270 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Vooraanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Krone Easy-Cut - Easycut 9140 maaier krom

Hallo allemaal,

Sinds kort staat 1 van de 2 maaibalken scheef. Deze maaier staat in de uitgeklapte stand met het uiteinde meer naar achter toe dan de andere maaier. Ook staat de kant die scheef staat meer voorover waardoor het een raar maaibeeld creeërd. De maaier functioneerd voor de rest nog wel goed.

Iemand enig idee waarin ik dit probleem moet zoeken, de arm lijkt op het oog niet scheef (geen scheuren of losgesprongen verf). Mogelijk de pen waar hij op draait, deze heb ik nog niet gecheckt.

Graag hoor ik jullie ideeën over dit probleem.

Mvg Rickboer

10 reacties


Krone Easy-Cut - Gezocht, zwadtrommel easycut- 28 bouwjaar 2001

Goedemiddag mede tractor-fanners!
Ik heb een krone easycut 28 van bouwjaar 2001 gekocht voor het stalvoeren, echter zit de rehter zwad trommel te veel speling op..
Een nieuwe zit behoorlijk aan prijs dus hier de vraag, heeft of weet iemand nog een 2 de handse te koop of heeft te koop staan?
Mvg Mark

9 reacties


Krone Easy-Cut - Ervaring Krone Easy-Cut

Goedenavond mede tractorfanners,

Afgelopen zomer is met de laatste snede onze oude trouwe JF maaier kapot gegaan. Het was hem ons niet meer waard om hem te maken. Nu hebben wij via een vertegenwoordiger een andere maaier aangeboden gekregen. Het betreft hier om een Krone Easy-Cut. Nou was mijn vraag, wat zijn jullie ervaringen met deze maaier? De maaier heeft 2 seizoenen gedraaid en heeft 90 hectare gemaaid. De maaier is van een oude man en die doet hem weg omdat hij elke 2 jaar een nieuwe maaier koopt. Domme reacties schieten we natuurlijk niks mee op.

Alvast bedankt voor de moeite,

Tom (fendtfan16)

81 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Krone machines