Kubota B2100

Foto’s
35
Video’s
0
Topics
2

Informatie over de Kubota B2100

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de B2100.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de B2100, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Kubota B2100 - Aftakas rammelt en trilt

Ik heb geen ervaring met tractors of maaiers, maar vandaag wilde ik gaan maaien met de cirkelmaaier en als ik de toeren ophoogden dan begon soms (of uiteindelijk) de aftakas te rammelen en trillen. Ik heb het vermoeden dat ik een Sterslipkoppeling heb, welke soms ook een rattelend geluid maakte. Met lage toeren leek het wel oke te gaan, hoewel ik de aftakas veel zie bewegen, ik vermoed meer dan zou mogen? Ik zal even kijken of ik een filmpje kan uploaden.

Mijn vraag, doe ik iets fout of moet ik een nieuwe aftakas aanschaffen? Ik zie geen speling in de kruiskoppelingen, de slipkoppeling heeft wel veel speling maar ik weet niet zeker of dat zo hoort te zijn.

Hierbij de filmpjes:


10 reacties


Kubota B2100 - Bediening hydraulik

Naast de hendel van de hefinrichting zit een hendel voor de hydraulik. Waar op de trekker zit een aansluiting die ik met deze hendel kan bedienen? Wat heb ik er voor nodig om hierop iets te laten werken?

Alvast bedankt!

2 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Kubota machines