Foto van: dx11

Kuhn Schudder

Foto’s
196
Video’s
3
Topics
5

Informatie over de Kuhn Schudder

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Schudder.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Schudder, gezamenlijk zo&apos;n 30.041 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Kunt hem gebruiken zo der geel der domme

Gebruikerservaring

Kunt hem gebruiken zo der geel der domme

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Kuhn Schudder - speling as middenste rotor kuhn GF 5000

Mijn kuhn schudder GF5000 heeft speling op de assen van de middenste rotors, zijn al eens terug vastgezet door kappekes in te slagen en locktite, maar 1 van de 2 assen staat al terug los, kal waarmee de as vaststaat zal dus vroeg of laat terug doorbreken doordat er veel krachten op komen door de speling waardoor de rotor er terug onderuit zal vallen, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

1 reactie


Kuhn Schudder - Getrokken Schudder in hef of trekhaak

Kuhn heeft een aantal jaren geleden ook getrokken schudders gemaakt voor in de trekhaak. Volgens mij zijn ze hier nu weer vanaf gestapt, maar wat zijn de voor- en nadelen van een getrokken schudder in de hef of trekhaak? Die met trekhaak staan nog wel regelmatig te koop namelijk.

15 reacties


Kuhn Schudder - Hoe dun mag de digidrive zijn?

Goedemorgen,

Vraagje, hebben sinds een tijdje 10 elements kuhn. nu is naar mijn idee de digidrive vrij dun geworden bij de eerste overbrenging. Logisch, die heeft het meeste te lijden. Iemand enig idee hoe dun zoiets mag worden??

32 reacties


Kuhn Schudder - Vervangen lager Kuhn GF 6001 MH

Onze schudder (kuhn GF 6001 MH) heeft speling in de lagers (lager waar de aandrijfas de tandwielenbak wat de doorlopende as aandrijft binnen komt) en wij willen deze gaan vervangen. Vandaag al het bovenste deel eraf geschroefd in de hoop dat we de lagers van achteren (tandwielenbak) van de as konden afslaan, maar daar is niet aan te komen, wel van de voorkant, maar probeer ze er dan nog maar eens uit te krijgen.... Is het nou werkelijk zo dat de hele schudder uit elkaar moet om 2 lagers te vervangen?

Als daadwerkelijk de hele schudder uit elkaar moet, hoe krijg je dan de tandwielen van de doorlopende as, die zitten namelijk in de tandwielenkasten van de rotors.

Iemand hier ervaring mee?

6 reacties


Kuhn Schudder - Olie/vet Kuhn GF8501 MH tandwielbak (schudder)?

Ik wou de tandwielbak verversen, 8-elements Kuhn gedragen schudder, maar wat en hoeveel hoort erin, 80w90?
Heb al gezocht naar handleiding maar kan ze nergens vinden.

46 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Kuhn machines