Foto van: Towaberg

Landini Onbekend

Foto’s
76
Video’s
3
Topics
2

Informatie over de Landini Onbekend

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Onbekend.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Onbekend, gezamenlijk zo&apos;n 370 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Landini Onbekend - Landini 6060 turbo gebruikerservaring

Hallo,

Ik ben nieuw op deze site en woon in België. Op het bedrijf hebben we het groen-gele merk, waar wel mijn voorkeur naar gaat, en ernaast nog een MF.
Ik ben op zoek naar een bijkomende kleine tractor voor op het bedrijf. En toevallig kwam ik op het internet een Landini 6060 turbo tegen, die ook staat in België. Ziet er nog mooi uit, is van 1988, en heeft 6500u. Staat op mooie banden. Is uitgerust met een BRIL-cabine, en vertoont daar wel wat (beginnende) roest, alsook aan de spatborden.
Het zou een tractor moeten worden voor de kleinere en lichtere werkjes op het bedrijf. Heb ervoor gebeld naar de aanbieder, maar ben er nog niet bij geweest. Staat bij een Case IH-dealer en de tractor was eigendom van een gemeente uit de buurt van die dealer. Zou bij die dealer een volledig onderhoud en nazicht gehad hebben. Wel zijn de papieren zoek geraakt.(???)

Zijn er mensen die ervaring hebben met dit merk en type? Wat zou ik hiervoor mogen uitgeven?
Ik heb wel wat ervaringen met verschillende merken, maar mijn ervaring met Landini is beperkt. Wel hoor ik af en toe wat minder positieve commentaar over dit merk.
Graag hoor ik jullie reacties.

Mvg
David

7 reacties


Landini onbekend - Hydraulische olie

Ik heb een lek in een hydrauliek leiding naar de hefinrichting van mijn Landini, deze leiding is gemaakt uit een soort staal en is gescheurd, kan ik deze leiding vervangen door een flexibel en zou deze bestand zijn tegen de hoge druk of zou dit geen probleem geven?

16 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Landini machines