Leyland 262

Foto’s
34
Video’s
0
Topics
5

Informatie over de Leyland 262

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 262.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 262, gezamenlijk zo&apos;n 10.250 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Leyland 262 - brandstof probleem ?/ niet starten

Hallo. ik heb een vraagje over mij leyland 262 .
een poosje geleden had ik opeens geen vermogen meer, bleek dat de brandstof filters vies waren allemaal schoon gemaakt plus de tank eraf gehad om schoon te maken. maar nu is het probleem dat hij niet meer wil starten en als ik em aansleep doet ie het wel. en als ik em dan weer uitzet en direct weer wil staren doet ie niks meer . enig idee wat dit zou kunnen zijn met vriendelijke groet daniel

81 reacties


Leyland 262 - brandstof probleem ?/starten

Hallo allemaal . ik heb al een keer eerder hier over een topic over gemaakt maar ben er nog steeds niet uit.
ik heb op het moment het probleem met mn trekker dat als je em aansleept dat ie loopt en dat ie ook prima loopt. en ook blijft lopen maar . als ik em dan op een gegeven moment uitzet wil die niet meer starten. het probleem is begonnen bij vieze brandstof filters . deze heb ik vervangen / schoongemaakt tank eraf gehad en ook schoongemaakt . duss weet het echt even niet meer.
met vriendelijke groet daniel

13 reacties


Leyland 262 - brandstof problemen

Hallo allemaal,
ik zit met een probleem met mijn trekker.
het zit zeg maar zo .... ik was even bezig met mn trekker en op en gegeven moment verliest ie vermogen en valt langzaam uit... ik heb de trekker ontlucht daarna en toen liep die weer goed . maar een uur later weer het zelfde probleem .
dus ik dacht dat kan natuurlijk ook een vies brandstof filter zijn dus die heb ik er op nieuw op gezet . geontlucht alles leidingen nagelopen maar nu wilde hij niet meer starten nog een keer geontlucht alle lucht was er dus nu uit . nog niet willen lopen . op een gegeven moment waren we einde raad hebben we de trekker aangesleept en hij liep nu weer toen hebben we hem een half uur laten draaien met een beetje gas erop daarna wouden we hem weer stationair laten lopen en hij viel weer uit en wou die weer niet starten.
ik ben nu dus ten einde raad .
en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen
met vriendelijke groet daniel

22 reacties


Leyland 262 - vermogen leyland 262

Hallo allemaal ik wil graag het vermogen van mn leyland 262 een beetje opschroeven hoe kan ik dat het beste doen ?? mvg daniel zonder dat het slecht is voor de motor

7 reacties


Leyland 262 - te koop aangeboden

Mijn schoonvader heeft geen werk meer voor deze tractor. Hij staat al een aantal jaren stil.
Hij wil hem verkopen aan iemand die er wel belangstelling voor heeft.
Kan ik een oproep plaatsen op jullie site. Het bouwjaar is 1979.

3 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Leyland machines