Leyland 272

Foto’s
135
Video’s
8
Topics
4

Informatie over de Leyland 272

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 272.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 272, gezamenlijk zo&apos;n 17.600 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Leyland 272 - kleprubbers

Hallo weet iemand toevallig ook hoe de kleprubbers van een leyland 272 zitten. Ik heb een werkplaatshandboek alleen lijkt t net of om de uitlaatklep geen afdichting zit

2 reacties


Leyland 272 - cabine leyland

Hallo weet iemand mischien nog een goeie leyland cabine. of goeie deuren. heb op mijn trekker een cabine waar veel werk aan zit mischien zijn hier mensen die er een weten te staan of er zelf een hebben liggen

2 reacties


Leyland 272 - bedradingschema

Heeft er toevallig iemand een bedradingschema voor een leyland 272 op pdf bestand

3 reacties


Leyland 272 - stuurbekrachtiging

Hallo,
ik ben nu bezig met de stuurbekrachtiging van mijn leyland 272 die het eerst helemaal niet deed maar na alles een keer te hebben losgedraaid en schoongemaakt te hebben doet hij het nu half. namelijk als ik naar rechts stuur doet hij het wel en naar links niet.

mijn vraag dus: weet er iemand waarom hij het maar half doet of heeft iemand dit eerder meegemaakt. ligt dit aan de druk of zou er nog wat vuiligheid in kunnen zitten???

8 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Leyland machines