Foto van: hooidonk

Massey Ferguson 35

Foto’s
1.180
Video’s
10
Topics
91

Informatie over de Massey Ferguson 35

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 35.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 35, gezamenlijk zo&apos;n 98.978 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Nieuw gekocht in 1961 ruim 10000 uur en nog steeds in goede conditie .
Pluspunten
Simpele trekker makkelijk te bedienen onderdelen nog steeds te krijgen .
Vooraanzicht
Zijaanzicht

Gebruikerservaring

Wat een machine

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Massey Ferguson 35 - + en - dynamo

Beste

ben begonnen aan een slovaakse mf 35 maar door dat de bedrading weg is kan ik niet meer uitmaken welke de + of de - is op de dynamo lijkt op eerste zicht stom maar zijn 2 identiek dezelfde boutjes .

4 reacties


Massey Ferguson 35 - Led verlichting wil niet branden

Goedendag,

Achterop de kieper heb ik even tijdelijke lampjes om er even wat verlichting op te hebben. Het is zo'n bedraad kramp-setje, met magneten achterop de lampen.

Achter de Hatz en de 155 branden ze gewoon netjes, maar achter de 35 krijgen we ze niet aan de babbel.
We hebben verschillende andere aanhangers achter deze 35 geprobeerd en daar brandt alles gewoon netjes. Ook zonder de aanhanger aangekoppeld te hebben, dus het zit hem niet in de massa.

Als ik een LED werklampje los in de aanhangerstekker druk, brandt die ook gewoon op de verschillende polen.

Het enige dat ik nog niet heb kunnen controleren, is of hij helemaal de 12volt op de stekkerdoos heeft, want de multimeter was leeg. Zou dat het probleem kunnen zijn of heeft iemand een ander goed idee?

Trekker aan of uit maakt ook geen verschil.

Bedankt alvast!

12 reacties


Massey Ferguson 35 - Geen typeplaatje of VIN nummer

Heb een Massey Ferguson van bouwjaar 2-9-1957, een 4 cilinder. goudbuik
Wil graag een kenteken aanvragen maar er id geen typeplaatje aanwezig. Wil een nieuwe bestellen en dan zelf het nummer inslaan maar waar vindt ik de juiste gegeven of kan iemand hierbij helpen?

groetjes
Peter Smetsers
06-53393584

8 reacties


Massey Ferguson 35 - Hoe vervang ik 16 A zekering achter de commutateur

Moeilijk te bereiken onder het Dashboard

3 reacties


Massey Ferguson 35 - MF35 3cilinder wil niet starten

Mijn MF35 3 cilinder wil niet starten, Na 5 jaar stil te hebben gestaan startte de trekker zonder problemen. Nieuwe brandstof en alle leidingen doorgespoeld etc. Na een minuut of 5 stopte hij er mee en konden hem niet weer aan de praat krijgen. Een dag later starte hij weer zonder problemen en dat heeft hij een week/anderhalve week gedaan. Gisteren ook zonder problemen starten maar na 5 minuten stopte hij weer en geen beweging meer in te krijgen. Wel starten maar niet lopen. Ik heb alles ontlucht en er komt brandstof bij de verstuivers.
Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Wat ik wel merk is dat het heveltje van de stopknop vrij licht draait op de brandstofpomp. Het asje draait wel mee. Zou het daar in kunnen zitten?

9 reacties


Massey Ferguson 35 - Wat is origineel vwb hefinrichting

Ik ben mijn MF 35 3-cilinder BJ1961 weer aan het opbouwen en vroeg me af wat er origineel aan hefinrichting op zit. In het onderdelenboek kan ik geen stabilisatie vinden maar zat dat er origineel ook niet op?
Weet iemand hoe het zit/zat en is hier een afbeelding van zodat ik kan zien hoe het origineel geleverd is?

11 reacties


Massey Ferguson 35 - Welke olie moet en in een MF 35

Hallo sinds kort heb ik een MF 35 3 cilinder uit 1961 en wil deze een grote beurt geven maar wie kan mij helpen aan de juiste olie voor de motor, versnelling en achterbrug. Ik kan natuurlijk 15W40 nemen maar misschien is minerale olie beter? Vast bedankt voor jullie hulp.

1 reactie


Massey Ferguson 35 - Olielek aan koppelingspedaal

Hallo,
Ik sta op het punt om een MF35 uit 1961 aan te kopen maar deze heeft een groot olielek waar de voetsteun links aan het chassis gemonteerd is en waar koppelingspedal is! Tijdens testrit liep er toch vrij veel uit... Is deze tractor het aankopen waard of best laten passeren? Bedankt voor alle info en hulp!

9 reacties


Massey Ferguson 35 - Serienummers Franse modellen 1962-1964

Sinds kort heb ik een Franse MF 35X. Op het identificatieplaatje staat "made in France' by Massey Ferguson A.S. Paris. Het typenummer is 35SNMY. De betekenis van dit nummer kan ik wel terugvinden. Het serienummer is 72869 waaruit blijkt dat de Franse serienummers heel anders waren dan de Engelse serienummers. Op internet wordt steeds verwezen naar de Engelse serienummers van de MF 35(X). Maar nergens kan ik een compleet overzicht vinden van de Franse serienummers. Wat ik kon vinden ging tot 69k in 1964, dus ik denk dat mijn trekker van 1964 of 1965 is. Heeft iemand meer informatie hierover?

4 reacties


Massey Ferguson 35 - De kop natrekken na vervanging

Ik heb pas de koppakking van mijn massey ferguson 35 3 cilinder vervangen maar ik had gelezen dat je de kop moet natrekken nadat de moter warm is geweest. moet dat met hetzelfde moment vastgedraaid worden als toien ik em monteerde?

1 reactie


Massey Ferguson 35 - Hef tilt ongeveer 100 kg

Ben ondertussen druk bezig geweest met de ferguson 35. Nu nog het probleem dat de trekker ongeveer 100 kg tilt. Hang ik meer in de hef dan doet die niks.
het maakt niet uit of ik de topstang wel of niet aangesloten zit.

Zou dit aan de pomp kunnen liggen?

6 reacties


Massey Ferguson 35 - Tweetraps koppeling werkt alleen op de versnelling en niet op de aftakas

De tweetraps koppeling ontkoppeld alleen de versnelling en niet de aftakas.
Kan ik hier nog wat aan bijstellen of moet er een nieuwe drukgroep in ?

2 reacties


Massey Ferguson 35 - Aftakas en hef werken niet meer

Een vraag over een ferguson 35. Trekker is niet van mij zelf. Nu is het probleem dat de aftakas niet meer werk. En de hef ook niet meer. Hef wil gaat nog wel wat omhoog. Maar kan geen gewicht op, dan zakt die weer . Het is van het ene op andere moment begonnen tijdens het maaien.

Wie heeft een tip wat er aan de hand kan zijn.

10 reacties


Massey Ferguson 35 - Ik heb een MF 35 bouwjaar 1957 (diesel) wat is de maximum constuctiesnelheid van deze trekker ?n deze

We hebben deze oldtimer voorzien van een nw outfit en willen hem gebruiken als hobby voor een ritje naar een evenement en een klein klusje ..

1 reactie


Massey Ferguson 35 - Hoe bouw ik een alternateur in bij een MF35 smalspoor

Ik heb de MF in Frankrijk staan en hij start niet echt goed en hij laadt niet op. Dus m.b.v. een alternateur zou dat beter kunnen werd mij gezegd . Ik kan alleen niet een video of foto’s vinden van de manier van inbouwen. Wie geeft raad?

0 reacties


Massey Ferguson 35 - Welke gaten horen thuis in deze onderdelen?

Hallo, ik heb een mf 35 een jaar geleden gekocht deze was qua carosserie helemaal gedemonteerd. Nu ben ik alles terug op orde aan het brengen, oplassen, plamuren, schuren, spuiten... nu vraag ik me af welke gaten horen er origineel thuis in het dashboard? Heeft iemand een foto evt van een ORIGINEEL dashboard zonder zelf toegevoegde schakelaars en andere zooi of kan iemand mij zeggen welke gaten er in thuis horen en welke niet? Ook zitten er 4 bouten in de motorkap vanboven in de snuit, zitten deze er origineel in? En dan nog een vraag de originele stoel hoort daar vanvoor een veer of dergelijke onder? Want nu staat die zo schuin.. alvast bedankt hieronder enkele foto’s

2 reacties


Massey Ferguson 35 - Contactslot reageert niet om te starten

Ik wil mijn Massey Ferguson 35 starten,
Maar contactslot reageert niet. Als ik een schroevendraaier bij de startmotor doe wil de motor wel draaien. Weet iemand hoe dit komt?
Edit: ondertussen erachter gekomen dat er geen stroom komt bij het contactslot, iemand die weet wat er kan zijn?

8 reacties


Massey Ferguson 35 - Hefcilinder Ferguson 35 verschillende maten 63.5 of 76.2 mm

Ik zoek een hefcilinder van een ferguson 35 van 63.5 mm, maar deze kan ik nergens online vinden. Bij de welbekende tractorshops staan bij de ferguson 35 alleen die van 76.2 mm!
Ik heb een zuiger van de ferguson tef besteld die is wel 63.5 mm...alleen de hefcilinder van de Tef past volgens mij niet want daar kan je het hef stelmechanisme niet op schroeven op de zijkant!

Wie kan mij vertellen waar ik een nieuwe kan vinden of anders welke ik ter vervanging er op kan zetten!

1 reactie


Massey Ferguson 35 - Waar vind ik het chassisnummer MF 35 4 cil

Hallo, ik heb een MF 35. waar vind ik het chassisnummer? deze heb ik nodig voor papieren aan te vragen in belgië.. staat deze enkel op het plaatje rechts op het dashboard? want dat plaatje is weg.. of staat die ook nog ergens anders? ik weet dat er al topics van zijn, maar daar wijken ze altijd uit.. alvast bedankt..

16 reacties


Massey Ferguson 35 - Toerentalmeter

Is de toerentalmeter op een mf 35 makkelijk te maken?

6 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Massey Ferguson machines