Foto van: NH-Ford

Massey Ferguson 550

Foto’s
125
Video’s
0
Topics
11

Informatie over de Massey Ferguson 550

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 550.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 550, gezamenlijk zo&apos;n 3.295 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Massey Ferguson 550 - Welke olie kan ik het beste in het powersteering reservoir doen van mijn MF 550

Ik bedoel een merk met wat ik zo kan bestellen. Liefst zo origineel mogelijk. Of maakt het echt niet uit om er gewoon hydro olie in te doen. Op de Engelse versie van het instructieboek staat niets specifiek genoemd. Groet Stephan.

5 reacties


Massey Ferguson 550 - Heeft een MF550 dezelfde tankvlotter als andere modellen?

Hallo,
Voor mijn MF550 wil ik een nieuwe tankvlotter bestellen, het liefst eentje van Granit aangezien hier de buurman daar dealer van is.
Echter kan ik daar geen tankvlotter voor de 550 vinden, is deze toevallig hetzelfde als van bij andere modellen? bijv van de 675? die van de 675 lijkt er wel erg op maar betwijfel of de maten ook hetzelfde zijn

6 reacties


Massey Ferguson 550 - De stuurbekrachtiging van mijn MF550 werkt niet meer.

De stuurbekrachtiging van mijn MF550 werkt niet meer en het stuur blijft ronddraaien zonder de wielen te bewegen. ligt dit aan de orbitrol of de pomp ? de stuurcilinders zijn wel gereviseerd maar hiervoor bleef het stuur ook al doordraaien en de stuurbekrachtiging viel soms weg en maakte geluid. maar nu stuurt hij helemaal niet meer, soms heel iets 1 kant op maar niet meer en je kunt er ook niet meer meerijden. Als of hij geen druk heeft om de wielen te verplaatsen of moet je hem ergens ontluchten ? het filter van de stuurpomp heb ik ook vervangen en er zit nu STOU olie in het reservoir van de stuurpomp. alvast bedankt voor jullie reactie

20 reacties


Massey Ferguson 550 - toerentellerkabel mf550 werkt niet meer

Ik heb aan beide kanten de moer teruggedraaid, maar nauwelijks ruimte bij motorblok om daar te werken. Toen dashboard open gemaakt. Krijg kabel niet van de teller af, maar heb niet hard getrokken. Moet ik teller zelf openmaken of moet kabel er toch zo af kunnen?; dus meer kracht zetten?
bvd voor reacties,
kees spek, meije 195, zegveld

1 reactie


Massey Ferguson 550 - Hydrauliek/versnellingsbak olie

Wat voor soort olie moet in de achterbrug van een massey ferguson 550? Het gaat om 1 met multipower

7 reacties


Massey Ferguson 550 - Versnellingsbak kraakt

Goedemorgen,

We hebben zo'n 10 jaar een MF550 met 6500 uren op de klok.
Nu heeft deze trekker al langere tijd het probleem dat de versnellingsbak kraakt als je de trekker in stilstand in de versnelling wilt zetten. We hebben de trekker afgelopen week bij de lokale lmb gehad en deze heeft de complete drukgroep vervangen met druklager en koppelingsplaat. Alleen heeft dit niet veel geholpen helaas, wel was de drukgroep in slechte staat, 2 vingers kwamen niet voldoende meer omhoog. Welke oplossingen zijn er nog mogelijk?
En klopt het dat deze bak niet gesynchroniseerd is?

Bvd,

Mark.

40 reacties


Massey Ferguson 550 - Net gereviseerd

Ik heb een massey ferguson 550 en het blok is uit elkaar geweest, zitten nieuwe cilinderbussen en zuigers enzo in. mijn vraag is omdat je eerst rustig aan moet doen, wat je wel en niet mag bijvoorbeeld hoeveel toeren en hoelang moet je het rustiger aan doen

15 reacties


Massey Ferguson 550 - deurhendel mf 550

Ik kan niet de goede deurhendel vinden voor mijn 550, de goede volgens de dealer is er één met een kamerdeurvergrendeling en die van mij werkt met een pal en heeft een verchroomde handvat aan de binnenkant. Wie kan mij helpen aan een adres waar deze mogelijk te vinden is?? Ik heb al veel geprobeerd maar kom aldoor de hendel tegen van de dealer

4 reacties


Massey Ferguson 550 - Koude start problemen MF 550

Hallo,

Ik probeer een start probleem met mijn Pa zijn MF 550 op te lossen. De koude start (vlamstarter) is al vervangen en werkt naar behorenen de accu is ook prima. Toch wil hij 's ochtends, na zeker 20 seconden, maar slecht starten. Als je de tracktor na het starten meteen uitzet heb je 3 uur later geen start probleem. Het probleem lijkt zich dus voornamelijk 's ochtends na lang stilstaan voor te doen. Waar zou ik het moeten zoeken?

Mvg, WB

46 reacties


Massey Ferguson 550 - fronthef

Bij de aankoop van mijn nieuuwe woning zit een MF 550
Ik heb er nog geen verstand van maar wil hier zo snel mogelijk alles van zien te leren. eerste vraag is kan hier een fronthef op ?? kan ik dat zien op de trekker zelf door dat er aansluitpunten zitten.

10 reacties


Massey Ferguson 550 - ontluchten

Hoe ontlucht je de MF na een lege tank? Als ik het filter halflos draai met de 11 bout bovenop en weer vastzet loopt ie bijna. Er komt rook uit de uitlaat maar hij slaat net niet aan. Na 10 seconden is er geen rook meer en komt er dus geen brandstof bij. Ik zie geen ontluchtingsnippels of hendeltjes om brandstop op te pompen. De tank zit nog niet vol, zou het helpen als ik dat wel doe. Mijn buurman wil het er met een andere trekker "doortrekken". Kan dat?

10 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Massey Ferguson machines