Foto van: massey6465

Massey Ferguson 6400 Serie

Foto’s
47
Video’s
0
Topics
2

Documenten

MF 6400 & 7400 modellen

24 pagina’s, 2.14MB

Informatie over de Massey Ferguson 6400 Serie

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 6400 Serie.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 6400 Serie, gezamenlijk zo&apos;n 80 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Massey Ferguson 6400 Serie - Snelheidsmeter op dashboard defect

Hallo,

Het tweede getal van de kilometer teller van onze mf 6445 is defect, deze laat alleen de verticale strepen zijn, de horizontale doen het simpelweg niet meer.
Volgens de dealer kunnen zij alleen de print die erachter zit vervangen of het complete dashboard opsturen naar Frankrijk voor reparatie, kosten hiervan zijn absurd voor zoiets kleins.

nu vroeg ik me af of er meer mensen zijn die dit hebben of er een goedkopere oplossing voor weten

mvg
Rick

7 reacties


Massey Ferguson 6400 Serie - RVS uitlaat

Hallo,

Kan iemand me helpen met de afmetingen om een RVS uitlaat te maken op een Massey Ferguson 6465 of 6475 of6480 Tier 2(oude neus+ allemaal zelfde motor). De Tractor is momenteel niet thuis en zou toch graag nu de uitlaat maken heb naar de dealer gebeld maar deze kon me niet helpen met afmetingen ik weet dat de uitlaat er zo kan uitschuiven en deze bevestigt is met een vierkante buis. Graag had ik dus de afmetingen gehad van de vierkante buis en de diameter van de ronde uitlaat buis + de hoogte van de uitlaat vanaf bevestiging tot de top. Hopelijk ziet iemand het zitten om dit even te bekijken .

merci

7 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Massey Ferguson machines