Foto van: PieterA

Massey Ferguson 690

Foto’s
486
Video’s
6
Topics
3

Documenten

Trekkertest door Henk Beunk foto's van Theo Tangelder

6 pagina’s, 9.42MB

Informatie over de Massey Ferguson 690

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 690.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 690, gezamenlijk zo&apos;n 107.665 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Massey Ferguson 690 - Verstuiverdruk

Weet iemand toevallig wat de verstuiverdruk van een Massey Ferguson 690 moet zijn?

2 reacties


Massey Ferguson 690 - startproblemen

Hallo, ik heb pas een MF 690 gekocht. Nu start deze MF, zelfs met starthulp,zeer slecht. Moet ik deze MF voorgloeien? Zelf heb ik het idee dat er teveel lekkage in de pomp of brandstofleidingen zit, als ik namelijk maar lang en vaak genoeg pomp met het handpompje rechts dan start hij op een gegeven moment en loopt hij verder goed.zijn er mensen die advies kunnen geven, ervaring hebben, hulp kunnen bieden of een goede reparateur weten.
Jan Berentsen.

35 reacties


Massey Ferguson 690 - safer front pto

Ik heb op mijn 690 een safer front pto. Maar die draait maar 540 toeren en moet voor mijn andere uien klapper 1000 toeren draaien. Weet hier iemand of er meschien ombouw setten ofzo zijn om deze pto omtebouwen naar 1000 toeren. het mag ook een kompleete pto pot zijn als iemand toevalig wat liggen heeft hor ik het graag! Ik kan van het merk safer niets vinden op het internet en ook de plaatselijke LBMbedrijf kent het merk niet tog zag ik dat er wel meer fronthefs van dit merk te koop staan op internet maar bijna alemaal met 540 toeren pto.

12 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Massey Ferguson machines