Foto van: Henk 1120

Mc-Cormick 423

Foto’s
193
Video’s
3
Topics
71

Documenten

Typeblad D-155

2 pagina’s, 0.92MB

Informatie over de Mc-Cormick 423

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 423.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 423, gezamenlijk zo&apos;n 22.833 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Als klein jochie altijd met pa mee op de boerderij en vaak met de Cormick 423 onderweg geweest.

Gebruikerservaring

Als klein jochie altijd met pa mee op de boerderij en vaak met de Cormick 423 onderweg geweest.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Mc-Cormick 423 - Hoeveel toeren voor mijn bloter

Goedemiddag, ik heb een bloter bij mijn 423. De bloter moet op 540 toeren draaien. Weet iemand op hoeveel toeren mijn trekker dan moet maken?

Groeten,
Gijs

3 reacties


Mc-Cormick 423 - International 423 - Bouwjaar Vin nummer tractor

Wie kan mij helpen aan het bouwjaar van onze tractor MC Cormick International type 423.
Vin nummer (Fahrgestell.nr) 1015736.

Is er een website waar je dit kunt opzoeken?

Alvast bedankt

27 reacties


Mc-Cormick 423 - Wie helpt me aan het bouwjaar?

Ik ben op zoek naar het bouwjaar van mijn 423. Het enige nummer dat ik kan vinden is 1007230.
Wie kan me helpen?

3 reacties


Mc-Cormick 423 - Wat is het bouwjaar, NT1004243

Dag allemaal, Wie weet het bouwjaar van onze Mc-Cormick 423 met nr NT 1004243? Alvast bedankt voor de reactie!

1 reactie


Mc-Cormick 423 - of 353? wie kan mij aan de hand van vin nummer vertellen welk type

Hallo,

Wie kan mij vertellen aan de hand van het vin nummer om welk type mc cormick het hier gaat, ivm kenteken aanvraag. Ook zou ik het bouwjaar graag willen weten.

nummer is 1113636

15 reacties


Mc-Cormick 423 - Hallo ik wou mn trekker registreren maar weet het bouwjaar niet

Hallo ikk wil me trekker registreren kan iemand achter het bouwjaar komen.?
Cormick 423 international
Groeten Arnout

2 reacties


Mc-Cormick 423 - Hulp bij vinden bouwjaar

Hoe kan ik het bouwjaar vinden van mijn mc- Cormick 423? Vin nummer 1004952

3 reacties


Mc-Cormick 423 - Chassisnummer en bouwjaar Cormick 423

Ben al tijdje opzoek naar het Chassis nummer. Ik kom het dichtst in de buurt met 423 05885212 112. Deze is keurig ingeslagen in de motor tussen rechter rem en de koppeling. Echter kan ik deze niet herleiden naar de standaard Chassisnummers die op forums staan. Wie kan me helpen.

0 reacties


Mc-Cormick 423 - Waar is deze hendel en pedaal voor?

Hoi, weet iemand waar de hendel en pedaal op de foto voor is?

3 reacties


Mc-Cormick 423 - Goede gebruikte achterbanden en nieuwe binnenbanden voor 423.

Huidige achter banden vertonen veel diepe droogscheuren en raken lucht kwijt. De maat die erop staat is 13.6/12-36. Laat weten wat je in de aanbieding hebt?

3 reacties


Mc-Cormick 423 - Bouwjaar 423

Na de nodige verf op het chassis te hebben verwijderd aan de rechterzijde is het volgende nummer zichtbaar geworden 1009569 weet iemand de productie maand/jaar

16 reacties


Mc-Cormick 423 - Motorrevisie, waar onderdelen bestellen?

Beste mede TFers, onze mc-cormick 423 gooit koelvloeistof bij de motorolie. Volgens de dealer komt dit doordat de afdichtingsringen onder de cilinderbussen poreus zijn en vervangen dienen te worden. De trekker heeft meer dan 10.000 uur dus nieuwe bussen en zuigers zijn dan ook wel wenselijk neem ik aan als de bussen er toch uit moeten om die ringen te vervangen. Nu is er nog al wat imitatie spul op de markt maar liever heb ik een adresje waar je knappe bussen en zuigers kunt bestellen. De arbeid van deze operatie kost namelijk al genoeg dus het is wel wenselijk dat de nieuwe onderdelen weer 10.000 uur mee gaan.
Weet iemand een goed adres (mag ook in het buitenland zijn) waar je goede onderdelen kunt kopen voor deze gedateerde trekker? mag in PB of in dit topic.
De trekker is nog gekocht door opa en gaat nu de 3e generatie in het bedrijf dienen dus gemaakt wordt hij sowieso, maar ik lees hier op het forum nog wel eens van imitatie onderdelen van matige kwaliteit en daar pas ik liever voor.

9 reacties


Mc-Cormick 423 - Graag bouwjaar bij chassisnummer 100487

Wie kan voor mij het bouwjaar achterhalen van mijn Mc-Cormick 423, met chassisnummer 100487?

3 reacties


Mc-Cormick 423 - Gaarne bouwjaar McCormick423 serie nummer is (423)9011215112

IVM aanvraag kenteken

1 reactie


Mc-Cormick 423 - Waterpomp vervangen, koelsysteem gereinigd met soda

De waterpomp van mijn 423 lekte op de as. Daarom besloten om hem te vervangen. Dit is vrij eenvoudig gelukt, alles was gemakkelijk los te krijgen. Ik heb het heel relaxed gedaan, elke avond een paar uurtjes sleutelen, en als het laat werd, of als het niet meer lukte, ben ik gewoon gestopt. En meestal lukte datgene waar ik de dag ervoor op vastgelopen was een dag erna in 1x.
Het meest zag ik op tegen het demonteren van de oude waterpomp. Maar nadat ik de moeren en bouten had losgedraaid, heb ik er gedurende 3 dagen af en toe wat WD40 op gespoten. Daarna een opstaand randje gezocht, waar ik een steenbeitel op kon zetten om het los te tikken. Aan de bovenkant steekt de waterpomp iets uit, precies genoeg op hem met een aantal gerichte en weloverwogen klappen los te krijgen.
Om genoeg ruimte te maken heb ik de radiateur gedemonteerd. Aftappen van het koelsysteem is een eitje, want er zit bij mij een aftapkraantje onderaan de radiateur. Ook achter het 1e brandstoffilter zit trouwens een aftapkraantje, dit maakt ook het doorspoelen van het koelsysteem erg eenvoudig.
Na demontage van de oude pomp ben ik een aantal dagen bezig geweest met een scherpe verfkrabber om de oude pakkingresten te verwijderen. Het allerlaatste heb ik gedaan met een scherp Stanleymes.
Toen de waterpomp eraf was, alles netjes schoongemaakt. Ook alle bouten heb ik met de roterende staalborstel ontdaan van roest, en ik heb een druppeltje olie op elke bout gedaan, voorafgaand aan de montage. Dit maakt het losdraaien achteraf wat gemakkelijker.
Voorafgaand aan de montage van de nieuwe pakking heb ik eerst een dun laagje dik vet erop aangebracht, en dit erin laten trekken. Volgens mij dicht dit beter af, en is de pakking later ook gemakkelijker te verwijderen.
Daarna alles dus weer secuur monteren, inclusief een nieuwe v-snaar.
Het koelsysteem heb ik gespoeld met water en soda, volgens de instructies uit de handleiding: 1kg soda op elke 10 liter water in het koelsysteem (1,3kg soda in totaal dus), en de trekker 1 uur laten draaien. Daarna de trekker af laten koelen en het water met soda aftappen. Vervolgens het hele koelsysteem met schoon water doorspoelen, totdat het water helder uit het systeem komt. En dan de verse koelvloeistof erin, en proefrijden.

Alles OK! Op naar de volgende klus: vervangen van de hydrauliekolie.

3 reacties


Mc-Cormick 423 - De oudste van Nederland?

Sinds begin 2021 ben ik de trotse bezitter van een Mc-Cormick 423. Het chassisnummer is NT1000008. Voor zover ik weet is hij op 1 april 1966 gebouwd.

Ik vraag mij af: zijn er nog oudere 423's in Nederland?

20 reacties


Mc-Cormick 423 - 423 ontluchten

Goedenavond allen
Mijn mccormick 423 wilt niet meer starten.
De verstuivers verstuiven niet (soms een beetje), verstuivers zijn nieuw en ingesteld op 205 bar verstuivingsdruk.
Hoe kan ik de pomp ontluchten of wat kan het probleem nog zijn?
Het probleem heb ik al een tijdje dus niets te maken met winterdiesel of niet.

Mvg Arthur

11 reacties


Mc-Cormick 423 - Welke motorolie en hoeveel

Hallo, ik moet dringend motorolie bijvullen in het motorblok van mijn McCormick d423. Ben op zoek naar welke kwaliteit van olie dat precies moet zijn. Wie kan me dat met volle zekerheid zeggen? Vind vanalles terug ...
En in de radiator moet ook koelvloeistof bij. Hoeveel liter moet daar in?

3 reacties


Mc-Cormick 423 - stilleggen 423

Ik heb lijn mc 423 gereviseerd en wanneer ik hem wil stilleggen begint hij gewoon harder te draaien zonder stil te vallen . wat zou hier het probleem zijn ?
Ik heb nieuwe bussen, zuigers en nieuwe injectoren geplaatst, maar aan de dieselpomp ben ik niet aan geweest. Deze staat nog steeds als ervoor.

13 reacties


Mc-Cormick 423 - Wij kan mij helpen bij het vervangen van koppeling van de Mc Cormick 423?

Na revisie beurt van de trekker is er nog een restpunt wat het rijden met de trekker minder prettig maakt. De koppeling kan niet meer langzaam het koppel laten opkomen dus in een klap komt ie in beweging. Ik woon in de Achterhoek Neede. 0616529131 Nb. weinig dekking dus niet altijd belbaar whatsapp beter.

2 reacties


Mc-Cormick 423 - Aantrekken van vliegwiel

Weet iemand op hoeveel ik de bouten van vliegwiel moet aantrekken van mijn 423

0 reacties


Mc-Cormick 423 - Trekker stuurt erg zwaar

Mijn cormick 423 stuurt erg zwaar. Dit zal mede zijn ontstaan door de voorlader schat ik in. Heeft iemand een advies waar ik het beste kan beginnen om dit euvel te verhelpen?

B.v.d.
Michiel

11 reacties


Mc-Cormick 423 - Stuurhuis

Bij het draaien aan stuur voel en hoor Ik een knak.
Daar Ik het stuurhuis geopend heb zie Ik op de vinger een plat stuk.Kan Ik die vinger vervangen of wat moet Ik hiermee.
De vinger draait in een lager.
De worm in nog ok.

2 reacties


Mc-Cormick 423 - Veel olie uit de uitlaat

Hoi!

Na tijdje stilgestaan te hebben is de Cormick nu weer volop actief. Stronken trekken, afgezaagde takken opdrukken etc. Ik heb eerst de olie ververst en filter vervangen. Olie is Total Tractagri HDX 15w-40. Als de motor warm is spuwt hij veel olie nu. Dacht eerst aan vastzittende olieschraapveer door lange stilstand, maar nu nog steeds veel olie spuwen.
Allemaal spetters op de motorkap en gehele trekker en in mijn gezicht 😀. Is dit een teken dat de zuigerveren/cilinders af zijn? Of komt het door deze olie? Olie heb ik bij mechanisatie bedrijf weg. Cormickje trekt nog wel als een beest, dus dat is prima.
Hoop dat iemand mij kan helpen.

15 reacties


Mc-Cormick 423 - Druk en damp brandstoftank

Hoi,

Ik heb een Cormick 423. Wat me opvalt is dat er nogal wat druk in de dieseltank zit. Als ik de dop eraf haal dan komt er best veel druk vrij. Ook komt er dan wat damp uit de tank die dan best lang doordampt. Ik kan niet goed (van internet enzo)achterhalen of dit nu juist hoort of juist niet.

Weet iemand dit? Hoor graag van jullie!
Alvast bedankt,
Martijn

5 reacties


Mc-Cormick 423 - Versnellingen zitten vast - hulp gevraagd.

De trekker kon niet achterruit rijden, en alleen een versnelling vooruit. Nadat ik de deksel met versnellingspook heb gedemonteerd en weer terug heb gezet (dit was nogal een langdurig en precies klusje) kan ik maar een versnelling achterruit rijden.

Ik kon niet veel zien aan het schakelmechanisme (dat zijn 4 vorken onder de pook). De pook schakelt niet heel duidelijk, dat vond ik altijd al. Ook kon ik niet veel zien aan de tandwielen / ringen die worden bediend door de vorken.

Wat ik wel hoor als de motor draait en ik een versnelling probeer in te schakelen is een dat de motor bijna smoort, de toeren zakt en dat het lijkt dat ik tegen een versnelling aan zit maar hem er niet in krijg.

Wat kan hier aan de hand zijn?

- Hoeveel olie moet er in de bak zitten? Alleen onderin kan ik de olie zien.

7 reacties


Mc-Cormick 423 - Ik wil graag het bouwjaar weten van mijn trekker

Ik zou graag het bouwjaar willen weten van mijn mc cormick international 423.
Serienummer is 1013989.

13 reacties


Mc-Cormick 423 - uit welk bouwjaar komt mijn 423

Hoi wie weet uit welkbouwjaar mijn 423 komt het serie nr (fahrgestel nr) is 1113155

2 reacties


Mc-Cormick 423 - waar staat het serienummer van een mc cormick 423?

Hoi,
wie kan mij vertellen waar het serienummer van mijn Mc-cormick423 staat

2 reacties


Mc-Cormick 423 - handgas blijft niet hangen maar schiet automatisch terug

Hoi,
bij mijn mc cormick 423 blijft de handgas niet hangen maar schiet hij automatisch terug waardoor ik helaas nog niet kan freezen, weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?

5 reacties


Mc-Cormick 423 - Geluid in versnellingsbak en achterbrug

Hallo, een tijdje geleden begon mijn cormick 423 af en toe een knappend geluid te geven, het hoorde alsof het uit de steekas/trompet kwam, afgelopen weekend werd het erger waardoor ik maar gestopt ben, thuis wat rondgekeken en de achterbrugolie eraf laten lopen hieruit kwam wat slijpsel en een afgebroken kop van een bout, iemand enig idee waar deze van kan zijn? Overigens is het geluid nu niet meer te horen

2 reacties


Mc-Cormick 423 - Ploffende motor bij hoge toeren

Goedenmiddag.

Na 4 jaar ben ik eindelijk klaar met de restauratie van mijn cormick 423.

Hij heeft hierbij ook een nieuwe koppakking gekregen, kleppen gesteld etc.

Dieselleidingen, filters alles is nieuw dus aanvoer heeft hij genoeg, alleen zit ik met een euvel in mijn maag.

Tot 1500 toeren loopt hij mooi vlot, bij optrekken of gas geven rookt hij gewoon behoorlijk zoals het een inter betaamt.

Is hij eenmaal goed warm en wil je volgas rijden, begint de uitlaat te pruttelen, echt te klapperen, als je je hand erboven houdt voel je ook duidelijk dat de uitlaatlucht er niet regelmatig uitkomt maar met stoten, hij zakt niet in toeren.

Zou dit een verstuiver probleem zijn of zie ik iets over het hoofd.

Alvast bedankt.

15 reacties


Mc-Cormick 423 - Uit welk jaar komt mijn 423 ?


Serie nummer is 1002706

6 reacties


Mc-Cormick 423 - Technische gegevens ivm onderdruk

Hallo,
Hebben pad een cormick 423 gekocht , nu komt er witte rook uit van voren.
De persoon die dit gaat maken heeft enkele gegevens nodig en ik heb die nog nergens kunnen achterhalen , hopelijk kunnen jullie ons helpen.

Ik zoek de compressie gegevens van de motor en de injectoren

En de gegevens voor de moment sleutel. . Alvast bedankt

12 reacties


Mc-Cormick 423 - Koppakking lekt na motor revisie

Goedemorgen, na motor revisie krijg ik de koppakking niet dicht. Trekker bouwt druk op in carter en zie belletjes tussen kop en blok aan uitlaatzijde.

Heb nieuwe bussen en zuigers geplaatst en kop laten vlakken. Hen aan onderblok niets raars gezien. Trekker loopt wel goed trouwens. Wat kan oorzaak en oplossing zijn?

Groet,
Caspar

28 reacties


Mc-Cormick 423 - fussee armen bussen

Hallo kent iemand de exacte maten van de fusseebussen van een Mc-Cormick 423?

Alvast bedankt

1 reactie


Mc-Cormick 423 - wat is een Mc-Cormick 423 bj 72 waard

Wat is een 423 waard in goede staat bj 72

Hallo ik ben Jordy woon in belgie limburg.
ik wil een ihc 423 kopen van 1972 in heel goede staat nergens rot in de eeste lak nog zelfs
nu zou ik graag willen weten wat zoiets nog waard is ze vragen er 3000 euro is dit te veel voor een trekker van 40 pk? of is dit juist een mooie prijs? lekt nergens alles werkt perfect!
hopelijk kunnen jullie mij wijzer maken alvast bedankt!

5 reacties


Mc-Cormick 423 - wat is een Mc-Cormick 423 bj 72 waard

Wat is een 423 waard in goede staat bj 72

Hallo ik ben Jordy woon in belgie limburg.
ik wil een ihc 423 kopen van 1972 in heel goede staat nergens rot in de eeste lak nog zelfs
nu zou ik graag willen weten wat zoiets nog waard is ze vragen er 3000 euro is dit te veel voor een trekker van 40 pk? of is dit juist een mooie prijs? lekt nergens alles werkt perfect!
hopelijk kunnen jullie mij wijzer maken alvast bedankt!

14 reacties


Mc-Cormick 423 - Indentificatie nummer en div vragen

Goedendag,
is alweer een tijdje geleden dat ik vragen had over de mc-cormick 423 van mij.
Ik ben nu de trekker aan het opknappen en ligt nu dus uit elkaar en ik heb een paar vragen over de trekker.
ik ben op zoek naar het identificatie nummer want ik wil binnenkort de dijkenrit meer rijden en de paasrit dus hij moet verzekerd worden en mijn vraag is waar kan ik die vinden?
En de volgende vraag weet iemand zo welke kleur nummer dat is voor een 423?
Verder hoop ik hem dan over enkele weken klaar te hebben foto's volgen binnenkort nog.

MVGR
Daniël

10 reacties


Mc-Cormick 423 - koelwater in carter

Mijn cormick 423 lekt koelwater naar het carter. Voordat ik de hele motor uit elkaar ga halen wil ik graag weten via welke afdichtingen tussen koelsysteem en motorblok bij een cormick 423 koelwater in het carter terecht kan komen.
Een paar weken geleden heeft de trekker voor de mestpomp gedraaid, ik heb toen geen luchtbellen in de radiateur gezien. In 1e instantie denk ik dus nog niet aan een lekke koppakking.
Wie kan me verder helpen.

13 reacties


Mc-Cormick 423 - ventilator

Speling op de ventilator hoe krijg ik deze eruit

4 reacties


Mc-Cormick 423 - onderdelen

Ik heb een mccormick 423.Maar gister is tijdens de hitte de dynamo kapot gegaan die is al weg voor revisie.Maar de spanningsregelaar leek mij ook een beetje aan de gare kant. Als ik hem open maakte was er een metalen pin werd een beetje zwart. Heeft iemand een goede site waar ik onderdelen kan vinden ervoor?

MVG
Daniël

2 reacties


Mc-Cormick 423 - in versnelling met draaiende aftakas

Sinds vandaag wil de tractor niet meer in de versnelling, als de aftakas draait met de maaimachine 'op toeren' Als ik beide ingeschakeld 'opstart' dan wil hij niet meer ontkoppelen en kan ik alleen maar met grof geweld de versnellingspook 'uit de versnelling' slaan. Ik denk dat het een dubbele koppeling-type is.
Wie weet raad?

10 reacties


Mc-Cormick 423 - IH embleem

Hallo
Gezocht IH embleem voor in de kunststof Grill International voor Mc-Cormick 423, weet u waar ik deze kan bestellen.
Alvast bedankt.
Vriendelijke groet: Thomas Hellinga.

6 reacties


Mc-Cormick 423 - lekke radiateur

Ik heb een cormick 423 en daarvan is de radiateur lek en mijn vraag is kan dat gelast worden of met een soldeerbout of iets het is maar een klein gaatje maar toch het loop eruit

11 reacties


Mc-Cormick 423 - Motorkap loshalen

Beste lezer,

Ik zou graag erachter komen hoe ik de motorkap eraf kan halen. Alle bouten etc zijn er al uit, maar op de een of andere manier lijkt hij bevestigd te zijn met iets aan de zijkappen. Weet iemand hoe je dit los krijgt?

Alvast bedankt

3 reacties


Mc-Cormick 423 - aandrijving

Hallo
Wij hebben een 423 wij doen hier trekkertrek wedstrijden mee
Nu bij de laatste wedstrijd hield hij op bij 60 meter
de moter draaide goed door maar hij stond in eens stil dit probleem zou bij de lage giering zitten is mij vertelt
heeft iemand een idee wat het zou kunnen wezen
vriendelijke groet elmar stouten

13 reacties


Mc-Cormick 423 - zuigerveren of revisie wat is goedkoper?

Goedendag ik heb een mccormick 423 ik vermoed dat de zuigerveren versleten zijn want hij heeft ook een beetje onderdruk maar wat kosten dan nieuwe zuigers veren bussen etc en wat zijn de kosten van een gehele revisie van de motor?

MVGR
Daniël

13 reacties


Mc-Cormick 423 - geluid in de achterbrug

Hallo,

ik reed vanmiddag met de cormick en ineens kwam er een knal uit de achterbrug, nou blijft hij een raar knarsend geluid maken.
ook als je heb in zijn vrij hebt staan.
maar als je de koppeling intrapt, stopt het geluid en loopt hij normaal.

wat zou dit kunnen zijn, of heeft iemand dit ook al eens gehad?

m.v.g.

Jasper

4 reacties


Mc-Cormick 423 - diverse vragen cormick 423

Hallo Allemaal,

Ik ben nieuw hier en ik heb een cormick 423 gekocht en daar had ik enkele vragen over.

Wat moet de bandespanning zijn?
Waar hebben jullie de tractoren later verekeren?
De beugel die er achterop zit, is die verplicht.
Is er ergens een werkplaatshandboek te downloaden. Een bedradingschema heb ik al.

ALvast de beste wensen voor 2014.

Bedankt voor de te nemen moeite.

Groetn

Pim Dings

8 reacties


Mc-Cormick 423 - vliegwiel

Ben op zoek naar een origineel vliegwiel voor een Mc-Cormick 423. Heeft iemand een idee waar ik dit zou kunnen vinden tweedehands?

2 reacties


Mc-Cormick 423 - werkplaatshandboek

Wie heeft er een werkplaatshandboek digitaal?

gr

2 reacties


Mc-Cormick 423 - restaureren

Hallo

Ik heb een mc cormick 423 gekocht en ben deze aan het opknappen.
Nou is mijn vraag: hoe kan ik het beste de achterbrug en de motor spuiten?
Zoals de achterbrug met al die hendels en de motor met de bekabeling.

Alvast bedankt

9 reacties


Mc-Cormick 423 - zelfgemaakte (Werk-) tekeningen met afmetingen

Hallo,

zijn er leden die ooit al eens zelf tekeningen hebben gemaakt van (zelfgemaakte-)onderdelen?

Aangezien het erg lastig is om een valbeugel te vinden voor een Mc Cormick 423, wil ik er zelf een maken.

m.vr.gr.

Rob

3 reacties


Mc-Cormick 423 - Versnellingsbak problemen

Hallo iedereen,

Ik heb een 423 waarvan ik de versnellingsbak kapot heb.
Heeft iemand hier misschien het werkplaatshandboek van in PDF of een schema van hoe die juist in elkaar moet?

Alvast bedankt,

Wietze

3 reacties


Mc-Cormick 423 - minder compressie en lekken diesel

Mijn Mc cormick 432, start bij koude start wat moeilijker en dit zou aan compressie liggen. Verder lekt er diesel. Dit zou aan brandstofpomp liggen. Deze heb ik dus inmiddels gevraagd of iemand een nieuwe pomp wist? maar nu hoorde ik dat verlies compressie meer aan motor zou liggen en het lekken aan pakkingen in de pomp en dat dit laatste wel te repareren is.
Kan iemand hier meer over zeggen?

7 reacties


Mc-Cormick 423 - brandstoffilter

Hallo, kan er mij iemand zeggen wat het merk en type van een brandstoffilter er past op een 423 , ik denk van bouwjaar 1965, mvg Dany

5 reacties


Mc-Cormick 423 - welk bouwjaar?

Hallo.

Ik heb een 423 en zou graag het bouwjaar willen weten.
Het serienummer is 1024034.(laatste 2 nummers staan op elkaar)
Groeten Arjan

35 reacties


Mc-Cormick 423 - waar zit het achterbrug filter bij de mc cormick 423?

Hallo.
ik wil graag eerdaags het achterbrug olie en het achterbrug olie filter vervangen van mijn 423 ik heb al gekeken waar die zal kunnen zitten maar ik kan hem nergens vinden. en is het normaal dat mijn hef van de cormick 423 niet wil zakken als die uit is.
alvast bedankt.
mvg johndeerefann

37 reacties


Mc-Cormick 423 - welke rall kleuren.

Weten jullie ook welke rallkleuren ik moet hebben voor mij inter.

achtervelgen beige wit en de rest gewoon rood.

mvg johndeerefann

9 reacties


Mc-Cormick 423 - uitlaat

Hallo
het gaat om een international 353 .weten jullie messchien of je een uitlaatspruitstuk om kan draaien dat de uitlaat naar boven gaat? want mijn uitlaat gaat onder langs en ik wil hem graaag naar boven

17 reacties


Mc-Cormick 423 - onderdelen

Hallo, wie weet waar ik onderdelen voor mijn Mc Cormick 423 kan vinden. Op internet lukt het niet en vind ik alleen de andere merken.

Ik zoek bv. een handleiding, koplampen, grill voor de voorzijde enz.

bedankt.

16 reacties


Mc-Cormick 423 - oliepeilstok

Oliepeilstok ontbreekt bij 423 Mc-Cormick

Wat is min en max maat van de peilstok?

= wat is de min en max stand olie vanaf bovenkant peilbuis

Dank

6 reacties


Mc-Cormick 423 - onderdelen

Hallo, wie weet waar ik onderdelen b.v. een stoel kan vinden voor een Mc Cormick 423.
Jammer genoeg kan ik niet een goede site vinden.

2 reacties


Mc-Cormick 423 - mogelijk versleten zuigerveren

Goedenavond,

Ik heb een MC Cormick 423. Hij doet het goed maar er komt rook en olie uit de carter uitlaat. Ik ben bang dat de zuigerveren zijn versleten.
Kan iemand mij hierover adviseren wat te doen en of het wel aan de veren ligt?
Mvg Rene

14 reacties


Mc-Cormick 423 - slecht werkende hef mccormick 523

Ik duw hier de vraag maar steeds in omdat het type de 523 die ik dus heb niet in het rijtje vermeld staat

15 reacties


Mc-Cormick 423 - slecht werkende hef

Nogmaals met Jacob.Mijn mccormick 523 heft nogsteeds niet goed. Voorkant wel, maar achter niet. Soms wel, maar nu weer niet. Zou er lucht in het circuit zitten? Of is het iets anders?Zit olie zat op.

2 reacties


Mc-Cormick 423 - defecte hef

Hallo, ik heb een mccormick 523 waarvan de hef aan de achterkant niet werkt. Fronthef werkt wel.Oie bijgevuld, maar doet niets.Al een tijd niet.
Gr. Jacob

7 reacties


Mc-Cormick 423 - hef

Hallo, ik heb een mccormick 523.Maar de hefinrichting achter werkt niet, fronthef wel. Achter zat te weinig olie op en heeft een tijdlang niet gewerkt... En is de versnellingsbak gescheiden van het hef circuit of is dit 1 geheel kwa olie?
Gr. Jacob

1 reactie


Mc-Cormick 423 - uitleg over het gebruik van de versnellingen?

Hallo
ben in de knoop geraakt met de versnellingshendel van onze mc cormick 423
de eerste maal dat ik deze tractor bestuur
na enkele keren voor en achteruit zit de hendel vast
vooruit gaat wel ,achteruit niet

wat doe ik verkeerd?

heeft er iemand uitleg over het gebruik van de versnellingen?
sorry voor de messchien rare vraag,maar een tractor besturen is voor mij een nieuwe uitdaging en hobby geworden

hartelijk dank bij voorbaat

sonia

16 reacties


Mc-Cormick 423 - Oliepomp

Hallo

Ik heb een cormick 423 en denk dat de oliepomp versleten is,want hij kan geen baal kuil van 600kilo tillen in de hef,tenminste een centimeter of 5 van de grond en dan houd hij op met tillen.

Maar weet iemand of de oliepomp makkelijk te vervangen is en hoe duur deze is?

mvgr Harmen

24 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Mc-Cormick machines