New Holland TM 115

Foto’s
722
Video’s
5
Topics
3

Informatie over de New Holland TM 115

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de TM 115.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de TM 115, gezamenlijk zo&apos;n 26.837 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Brult mooi en rijdt mooi
Pluspunten
Rijdt mooi
Minpunten
Er gaat veel diezel door heen

Gebruikerservaring

Brult mooi en rijdt mooi

Actuele vragen Stel ook een vraag »

New Holland TM 115 - Versnellingen werken niet meer

De trekker heeft de hele dag aan de beregeningspomp gestaan. Toen ik deze wou halen was het scherm van de versnellingen uit. Bij opstarten knipperen de lampjes die bij de versnellingen staan beurtelings, daarna allemaal samen (zoals het hoort) en daarna gaat het scherm uit. Er kan niet gereden worden. Kan iemand me helpen? Alvast bedankt

4 reacties


New Holland TM 115 - Hydrauliek

Hallo,

We hebben sinds kort een TM115 voor zomerstalvoedering. Nu weet ik niet hoe de hydrauliekslangen van een vitesse 230 E gemonteerd dienen te worden. Ik heb geen losse retour, en als ik hem aan een ventiel koppel, schiet de drukslang eruit. Hoe los ik dit op?

15 reacties


New Holland TM 115 - wil niet starten

Hallo,

Ik wou vanavond even de ploeg uit de schuur halen. deze staat op een andere locatie als de boerderij. trekker wou toen wel starten. ik vond alleen dat deze zeer zwaar moest trekken voor een lege trkker. ben ik wel naar de schuur gereden, dacht zal wel komen omdat dat rot ding nog koud is. maar toen ik op plaats van bestemming was begon ie helemaal raar te pruttelen, paar keer gas gegeven... en toen was het einde verhaal... deed helemaal niets meer... opvoer pompje loopt wel... motor gaat wel rond(net nieuwe accu) zitten nieuwe brandstof filters op!! nog geen 75 uur mee gedraaid, en tot aan de filters komt er ook wel brandstof.... wie o wie kan mij ongeveer zeggen wat dit is? (morgen bellen we de dealer!!)

15 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle New Holland machines