Foto van: powerjd

New Holland TS 100 A

Foto’s
585
Video’s
5
Topics
2

Informatie over de New Holland TS 100 A

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de TS 100 A.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de TS 100 A, gezamenlijk zo&apos;n 27.071 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

New Holland TS 100 A - schakel probleem

Hoi,
ik heb onlangs een ts100a gekocht met 2500 uren op de teller.Wanneer ik de schakel hendel naar voor zet voor de versn.9 en hoger,en ik laat het koppeling pedaal los,gebeurt het dikwijls dat de schakelbak gewoon uit versn. springt,enkel na het verzetten van de hendel,anders komt hij er nooit uit.Het komt het meest voor als de trekker goed op temperatuur is en dan kan ik de hendel ook dikwijls moeilijk uit zijn hoge stand halen,heb ik veel weerstand en moet ik hard trekken.Heeft iemand deze problemen ook ,of weet iemand de oorzaak??
gr jan

25 reacties


New Holland TS 100 A - Versnellingsbak

Bij het over- en terugschakelen van onze TS 100 A Schokt de trekker nogal. Een maand terug is de trekker terug geweest naar de Dealer waar ze hem gereset hebben en de versnellingsbak gekalibreerd hebben. Ook gaf de trekker toen een foutcode. Dat hij terug kwam bij de dealer is het probleem een week opgelost geweest en nu is het probleem er weer. Je kan alleen goed schakelen als je bij iedere versnelling de koppeling erbij pakt.

Heef iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

34 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle New Holland machines