Porsche Standard Star 219

Foto’s
17
Video’s
0
Topics
4

Informatie over de Porsche Standard Star 219

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Standard Star 219.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Standard Star 219, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Porsche Standard Star 219 - Afstelgegevens Dubbele Koppeling Porsche

Hallo, kan iemand mij aan de instelgegevens helpen voor de koppeling van een porsche standard star 219. Ik heb alle boeken liggen maar niks in terug te vinden. Heb wel vernomen dat deze ook in een deutz D30 zat gebouwd. Type koppeling Fichtel Sachs DO 200/200 K

4 reacties


Porsche Standard Star 219 - Porsche Cilinderkop star 219

Cilinderkop voor Porsche star 219 nieuwe type met ronde lucht inlaat liefst compleet met kleppen .
Hotze Landman.

0 reacties


Porsche Standard Star 219 - porsche star 219

Hoe stel ik de brandstof pomp af en de toeren regelaar.
Heeft er nog iemand een cilinder kop te veel van het nieuwe type met een ronde lucht inlaat.
Hopend op een antwoord hierbij mijn dank.
H L

0 reacties


Porsche Standard Star 219 - T25 bak zit vast

Heren,

Momenteel ben ik voor de eerste keer een tractor aan het restaureren. We hebben de Porsche Standard Star 219 met Deutz T25 versnellingbak al in 1994 gekocht maar konden destijds bepaalde onderdelen van de koppeling niet krijgen waardoor het hele project stil is komen te liggen. Gelukkig gaat alles nu een stuk eenvoudiger met internet enzo. Sinds gisteren functioneerd de koppeling en nu zijn we er achter gekomen dat de bak niet rond wil draaien. Volgens mij was hij 20 jaar geleden goed en hij heeft altijd droog gestaan. We hebben de bovenkant met de pookjes er af gehaald en alles ziet er piekfijn uit, heldere olie enz. Het lukt me niet om iets rond te draaien en ook willen de tandwielen niet heen en weer schuiven, hooguit een heel klein beetje. Ik zie nergens schade.

Denken jullie dat dit toch van het stilstaan kan komen? Komt het jullie bekend voor dat een bak na heel lang stil staan er geen trek meer in heeft? En hoe krijg je dit weer gangbaar? Er zit nergens roest.

9 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Porsche machines