Foto van: farmer103

PZ CM 185

Foto’s
23
Video’s
0
Topics
7

Documenten

Handleiding PZ CM 185/186

72 pagina’s, 4.32MB

Informatie over de PZ CM 185

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de CM 185.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de CM 185, gezamenlijk zo&apos;n 150 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

PZ CM 165 - Maaideck hangt door/scheef

Vorig jaar heb ik al eens een tpic gestart omtrent het scheef hangen van het maaidek van de PZ cm 165 zodra ik hem wil heffen om te keren of achteruit te rijden. Zodra ik dat doe happen de messen in de grond en slaat dan een stuk grond weg. Ik kreeg toen de tip om aan het hendeltje te draaien zodat een hefarm omhoog komt. Dit heb ik dit weekend pas kunnen proberen. Helaas gaf dat niet het gewenste resultaat. Ik heb er wat filmpjes bij gezocht en daar zie ik dat doorhangen niet gebeuren bij het optillen. Het is net alsof er nog iets vastgezet moet worden, of erger nog dat er iets stuk is.

Alvast bedankt voor het meedenken.

46 reacties


PZ CM 185 - Onze oude maaier te koop

De trommelmaaier (cyclomaaier) is de laatste jaren gebruikt om onkruid en kanten uit te maaien (voorheen maaiden we er ook grasland mee), maar overbodig geworden ivm aanschaf andere maaier.
Hij is niet de beste meer en ook niet erg knap meer maar hij doet zijn werk.

Pz zweegers cm 185 trommelmaaier
€ 800,00
link.marktplaats.nl/m1330720859/…

3 reacties


PZ CM 185 - schotel trilt

Als ik aan het maaien ben dan trilt soms 1 schotel en naar enkele seconden is het weer over iemand een idee om dit te verhelpen

11 reacties


PZ CM 185 - Vet pz 185

Hallo,

De pz maaier is een lager uitgelopen en nadat we deze vervangen hebben moet er nieuw vet in. Ik had vernomen dat er EP 0 vet in moet maar bij de gegevens van EP 0 vet staat dat het niet geschikt is voor lagers met een hoog toerental? Wat voor vet moet er dan in?

Groet niels

4 reacties


PZ CM 185 - Schotels demonteren

Hallo,

Is er iemand die mij schemas kan bezorgen om mij te helpen om een PZ CM 185 terug in orde te zetten. HEt enigste probleem is wat slijtage op meshouders en de boverste schotel. Meshouders verplaatsen is de simpele oplossing maar dan gaan de messen elkaar raken. Ik moet 1 van de 2 bovenste schotel even 1 stap verder kunnen draaien.

Wij heeft een scheam wat mij kan helpen met de demontage? Is er hier een of ander truuk voor?

Bedankt.

Jurgen

9 reacties


PZ CM 185 - Aftakas PZ185 verwijderen

Hoe kan ik de aftakas van de as verwijderen, zit deze nog ergens geborgd oid? Hij beweegt wel iets op de as, zit dus niet vast, maar het lijkt dat de borging er niet af gaat. Druk de "drukplaat" wel naar achteren, deze gaat ongeveer een goeie 1 a 2 cm terug, dan zou hij er toch af moeten willen?

12 reacties


PZ CM 185 - Kan daar een kneuzer op?

Kan er een kneuzer op een Pz cm 185, ik wil er misschien eentje kopen, en ik heb ergens anders op internet een kneuzer gezien van een Pz cm 186. Kan ik die op de pz cm 185 zetten?
Alvast bedankt;)

22 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle PZ machines