Foto van: Hermanverkerk

Renault 57

Foto’s
2
Video’s
0
Topics
1

Informatie over de Renault 57

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 57.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 57, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Renault 57 - Aanschaf : rookt , stuurspeling

Ik ben op zoek naar een hobbytractortje, hoeft daarom niet moeders mooiste te zijn. Vereiste is wel een frontladertje omdat ik, met de reuma in mijn lijf, gewoon nodig ga hebben om uit te mesten in de toekomst en zware pakjes hooi te 'sjouwen' etc. randjes paardenbak naar binnen 'harken' etc.
Nu is het aanbod in mijn budget ( onder 5000) schrikbarend laag. Meer sparen gaat hem niet worden want we gaan trouwen volgend jaar en wil z.s.m. de hulp van een eigen tractor inschakelen.

Ter zake :
Er staat een renault 57 te koop maar volgens de handelsonderneming 'rookt hij met starten wat over gaat als hij warm loopt' en zit er 'stuurspeling' op.
Ik heb totaal geen verstand van tractors, dat voorop gesteld.. mijn man is software engineer en geen monteur/ totaal geen verstand van zoiets.
Tractortje staat bij nijmegen. Prijs is wat lager... frontlader erop.. maar ik wil natuurlijk niet dat ding hierheen laten vervoeren ( oost-vlaanderen maar we zijn van NL) en dat ik binnen no-time pech heb / stil sta 😞...
Wat is wijsheid?
tuurlijk kan ik de verkoper op blauwe ogen gaan geloven dat tractortje te lang heeft stil gestaan en daarom wat rookt...
Hoe zou ik dit met aankoop moeten doen? zo'n handelsonderneming gaat natuurlijk geen garantie geven. Iemand meenemen met verstand van zoiets... ken ik niet..

71 reacties


Foto’s

« Alle Renault machines