Foto van: RVM

Renault Ares

Foto’s
299
Video’s
6
Topics
2

Informatie over de Renault Ares

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Ares.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Ares, gezamenlijk zo&apos;n 1.330 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Renault Ares - Breedst mogelijke banden voor mijn velgen.

Hallo,

Ik ben al een tijdje opzoek naar een betaalbare set velgen voor mijn renault ares 616 (28x15 en 38x18). Maar omdat deze moeilijk te vinden zijn en mijn huidige banden verduurd en ongelijk afgesleten zijn, wil ik nu toch nieuwe monteren op de velgen die ik nu heb. Alleen weet ik niet wat de maat van deze velgen is.

Momenteel heb ik 380-70-28 vooraan en 480-70-38 achteraan liggen. Maar deze vind ik te smal en niet hoog genoeg. Als ik de totale breedte van de velg meet kom ik op +/- 32cm vooraan en +/- 43 cm achteraan.

Zou ik een 20.8-38 kunnen monteren, of kan het nog breder ?
Wie kan mij hierbij helpen?
Alvast bedankt!

6 reacties


Renault Ares - Urenstand en welke problemen

Ik ben al een tijdje aan het uitkijken naar een renault ares 640rz ,636rz of 696rz. Aangezien het maar een hobby trekker is, en ik er dus niet te veel geld aan wil geven hebben ze allemaal een urenstand van rond de 10000 of meer.

Nu is mijn vraag of er zich bepaalde problemen gaan voordoen bij deze urenstand en hoe de motor, koppeling en versnellingsbak zich gaan gedragen. Kunnen deze trekkers nog even mee zonder al te grote kosten? Of welke problemen/kosten heb je zelf gehad, en rond welke urenstand was dit dan?

9 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Renault machines