Foto van: NHtvt135

Rumpstad Varimax

Foto’s
34
Video’s
0
Topics
3

Informatie over de Rumpstad Varimax

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Varimax.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Varimax, gezamenlijk zo&apos;n 1.124 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Rumpstad Varimax - scharnierpen kokerbalk

De pin die de kokerbalk met de slee bevestigt zit veel speling op kap ik die er zo uitslaan en nieuwe pen of bussen zetten hoe zit dat mvg roos1

2 reacties


Rumpstad Varimax - 3 schaar naar een 4 schaar

Rumpstad varimax 3 schaar mag daar een 4 de schaar achter of is dan de kop te ligt of het frame. En wat is de maat van de kokerbalk. Met vriendelijke groet Wim

4 reacties


Rumpstad Varimax - Lager schijfkouters vervangen

Afgelopen week zijn we nog aan het ploegen geweest over de vorst. De voorscharen en schijfkouters zijn gedemonteerd. Tijdens het demonteren kwamen we erachter dat er op 5 van de 6 schijfkouters speling op het lager zit. Dit lijkt me niet helemaal 100%.

Nu heb ik de schijf voor het lagerhuis weggehaald. Alleen nu zit er een ring voor met 4 inkepingen. Zijn hier aparte (dop)sleutels voor om ze los te maken, of moet het hele gebeuren van de andere kant losgemaakt worden? Heeft iemand hier ervaring mee of weet hoe dit inelkaar zit?

Foto van de ring:
img833.imageshack.us/i/dsc00750v.jpg/
img89.imageshack.us/i/dsc00749s.jpg/
img413.imageshack.us/i/dsc00747gp.jpg/
img163.imageshack.us/i/dsc00746z.jpg/

31 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Rumpstad machines