Foto van: wim-same

Same Silver 100.6

Foto’s
92
Video’s
1
Topics
2

Informatie over de Same Silver 100.6

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Silver 100.6.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de Silver 100.6, gezamenlijk zo&apos;n 13.320 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Gebruikerservaring

6 cilinder

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Same Silver 100.6 - Toerental onstabiel

Met onze Same hebben we al een tijdje volgend probleem. Als we de gaspedaal indrukken gaat het toerental snel omhoog, maar vanaf 1500 toeren gaat het toerental plots minder snel omhoog als de gashendel ingedrukt gehouden wordt. Ook kan het toerental rond 1500 beginnen dansen, op en neer. Ergens een probleem met de regeling dus. Het toerental regelen gaat ook vrij traag meot ik zeggen. Motor doet pas enige tijd later wat regelt van toerental.

Nog iets vreemds: als je op max toerental zit, en dan het toerental snel laat zakken. Dan zakt ie snel naar beneden tot 1500 toeren, gaat dan weer terug eventjes omhoog, en zakt dan terug verder tot stationair toerental.

Gaspedaal is uitgemeten, en is OK. Gelijkaardige problemen komen trouwens ook voor als je werkt met de knopjes naast de deur. Alle parameters van motormanagement zijn ingesteld op de originele waardes.

Enig idee wat mis kan zijn aan deze trekker? Onze dealer geraakt er ook niet meer aan uit.

12 reacties


Same Silver 100.6 - dashboard

Hallo. Als wij de vierwielaandrijving aanzetten gaat het lampje op niet meer branden. Heeft iemand hier ervaring mee en misschien de oplossing?

6 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Same machines