Foto van: gertfendt712

Takeuchi TB 175W

Foto’s
54
Video’s
0
Topics
2

Informatie over de Takeuchi TB 175W

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de TB 175W.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de TB 175W, gezamenlijk zo&apos;n 13.510 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Takeuchi TB 175W - Banden

Iemand die de bandenmaat weet voor mooie brede banden onder een takeuchi TB 175W. Ik zou namelijk een mooie tweedehands set vinden of een nieuwe BKT set.

MVG

10 reacties


Takeuchi TB 175W - Problemen

Gegevens: Takeuchi TB 175W
Bouwjaar 2006
Triple arm

Graag had ik op de volgende vraag antwoord gehad:
Om te beginnen wordt de triple arm bediend met het knopje aan de onderkant van de rechtse joystick
en de linkse voetpedaal. Maar nu was men vraag waarvoor het volgende knopje dient aan de rechtse kant met een triple arm op. (deze knop brand niet bij het inschakelen van de Triple arm)en (De triple arm werkt wel)

De volgende vraag is om iets meer uitleg hoe de knoppen moeten staan voor de hoge en lage rijsnelheid. Het lichtje voor de hoge snelheid gaat ook nooit branden. Persoonlijk denk ik dat hij eigenlijk altijd in de hoge / lage snelheid blijft staan.

Weet er ook iemand waarvoor de knop dient in de cabine aan de rechtse voet helemaal tegen de stoel. Bij vroegere motoren werd dit soms gebruikt voor stil te leggen maar hierbij werkt dit toch niet?

Met vriendelijke groeten

3 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Takeuchi machines