Foto van: ZetorTwente

Terex TL 80

Foto’s
69
Video’s
0
Topics
0

Informatie over de Terex TL 80

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de TL 80.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de TL 80, gezamenlijk zo&apos;n 10.250 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Prima shovel, goed over te spreken, een wereld van verschil met de oude O&K L5.

EDIT: Inmiddels al weer mooi eind op weg richting de 7000 uur, blijft een erg prettige machine om mee te werken, je rijd er zo mee weg. Inmiddels kunnen we lezen en schrijven met de Terex. Zowel in het land als op de weg een fijne machine. De beloofde 36km/h haalt hij op straat niet, maar als je voet maar lang genoeg helemaal omlaag houd is 34km/h de maximale snelheid. Wanneer je de stoel helemaal naar achteren zet komt deze tegen de achteruit, dat kan niet de bedoeling zijn. In het begin zat ook het luchtfilter regelmatig verstopt, dat werd opgelost door een filterpot op de motorkap. Inmiddels kunnen we nog geen paar uur zonder deze shovel en zouden we er zo weer een kopen.
Pluspunten
-Krachtig
-Goede & fijne bediening
-Snel op de straat
Minpunten
-Cabine is krap
-Smeerpunten (te) verdeelt en lastig te bereikbaar
Achteraanzicht

Gebruikerservaring

Prima shovel, goed over te spreken, een wereld van verschil met de oude O&K L5. EDIT: Inmiddels al weer mooi eind op weg richting de 7000 uur, blijft een erg prettige machine om mee te werken, je rijd er zo mee weg. Inmiddels kunnen we lezen en schrijven met de Terex. Zowel in het land als op de weg een fijne machine. De beloofde 36km/h haalt hij op straat niet, maar als je voet maar lang genoeg helemaal omlaag houd is 34km/h de maximale snelheid. Wanneer je de stoel helemaal naar achteren zet komt deze tegen de achteruit, dat kan niet de bedoeling zijn. In het begin zat ook het luchtfilter regelmatig verstopt, dat werd opgelost door een filterpot op de motorkap. Inmiddels kunnen we nog geen paar uur zonder deze shovel en zouden we er zo weer een kopen.

Heb jij een vraag over de TL 80? Stel ‘m hier »


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Terex machines