Foto van: arnoud

Unimog U1000

Foto’s
247
Video’s
4
Topics
10

Informatie over de Unimog U1000

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de U1000.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de U1000, gezamenlijk zo&apos;n 5.080 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Unimog U1000 - Sbelheid invloed op verzekering ?

Hallo. ik lees net in mijn verzekeringspolis dat er niet gedekt wordt als blijkt dat de max mogelijke snelheid van het voertuig hoger is van 45kmph. Mijn max toegestane snelheid is 25kmph.ik heb een gv kenteken daar staat dit op. maar in mijn originele duitse kenteken papieren staat dat de constructie snelheid 80 is. Officieel is dit dus te hoog. Hebben mensen hier ervaring met dit euvel?

28 reacties


Unimog U1000 - Reizen met unimog en woonwagen naar spanje

Hallo iedereen .wij zijn wieger en anna.volgend voorjaar willen we graag met onze unimog en woonwagen naar spanje rijden.we hebben de eerste rit van groningen naar zeeland er al opzitten .dat ging fantastisch. We vroegen ons af of mensen hier ervaring hebben met reizen met deze combi in belgie frankrijk en spanje. Aangezien het een landbouwvoertuig is mag je niet overal rijden. Ook vragen we ons af wat de beste route door de pyreneeen is. IIemand tips voor de route? En andere aandachtspunten voor onderweg? Wat voor reserve onderdelen zijn handig om bij ons te hebben.tis een u1000 bagger met kraan. Ik zal er een fotootje bij doen van de combi.bedankt alvast
Ps ik.probeerde deze topic in geouwehoer over trekkers te zetten maar kreeg het niet voor elkaar

27 reacties


Unimog U1000 - Hydroliek systeem werkt niet

Ik heb laatst een unimog u 1000 gekocht .
Maar nou wou ik het hydraulische systeem gebruiken maar deze werkt
Niet is iets wat ik vergeet in te schakelen ?

7 reacties


Truckfan Top 10 om over 10: Unimog U1000

Hij kan van alles en dat alles kan ie heel erg goed. Deze week aandacht voor de vierkante neus met daarop een ronde ster: De Unimog U1000 Met deze week foto’s van: Alex Miedema, Martijn Manrho, Sake, Trekkerman Tom, Rick Fendt818 en Harrie Kuiper. Samenstelling Martijn Manrho. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000. Unimog U1000.

0 reacties


Unimog U1000 - Waar op letten bij aankoop

Beste,
Ik was aan het overwegen voor naar een unimog u1000 te gaan kijken.
Maar waar moet ik zoal op letten bij deze modellen?
Komen er veel kosten aan dit specifiek model? Of valt het al bij al mee?
Alvast bedankt!

0 reacties


Unimog U1000 - overbrengverhouding motor - PTO

Wie weet de overbrengverhouding tussen motor en aftak as van een unimog U1000?
Wij hebben er geen technische gegevens van.

2 reacties


Unimog U1000 - Verf kleur

Beste TF-ers,

Een aantal weken geleden hebben wij thuis een Unimog U1000 aangeschaft. Het is nog een degelijke machine, met een technisch goede prestatie, alleen de 'buitenkant' van de machine heeft kleine aandachtspuntjes waaronder het opnieuw spuiten van de cabine.

Wij hebben zitten denken om de Unimog de kleur van Deutz Fahr te geven,(licht groen) met grijze velgen. Hier zijn wij vanaf gestapt omdat de binnenkant van de cabine nog volledig 'U1000 / Unimog groen' is. Daarom willen wij ook de buitenkant U1000 groen hebben/maken. Nu zitten wij met een soort van probleem, waar kunnen wij aan deze verf komen? Is deze verf 'speciaal' voor Unimogs, of kun je dit ook 'laten maken aan de hand van een voorbeeld' ? Over de prijs ga ik niet beginnen, want hij moet gespoten worden dus dat staat vast. Ik heb ook diverse foto's op mijn profiel gezet waar je kunt kijken wat ik bedoel. Het gaat in principe alleen om de cabine, laadbak moet ook gedaan worden.

Om een lang verhaal kort te maken,
ik zoek dus een bedrijf of persoon die verf voor de Unimog verkoopt. Graag de kleur 'U1000 / Unimog' groen. Ik zoek geen bedrijf of elders dat mijn Unimog wil spuiten, maar puur de verf zelf.

Met vriendelijke groeten, en bij voorbaat dank,
Kees Fahr

6 reacties


Unimog U1000 - deur sluit niet meer

De deur van onze unimog u1000 wil niet meer vastklikken (sluiten) als je hem dichttrekt.
weten jullie waar het aan ligt? nu houden we hem dicht en schuiven hem opslot met het rode schuifknopje als we gaan rijden, dan zit hij ook dicht maar dat is natuurlijk ook niet ideaal
gr hidde

tractorfan.nl/picture/670826/

12 reacties


Unimog U1000 - geen lucht om te schakelen

De unimog kon niet meer schakelen doordat hij niet geen lucht kreeg om over te schakelen naar de hoge en lage giering. ook kreeg de aftakas en vierwielaandrijving geen lucht. ik heb zo'n 4 weg verdeel stuk schoon gemaakt die bij het achterwiel zit. en is het wel beter geworden dus hij heeft nu een beetje lucht maar een paar keer met de vernellingspook heen en weer en hij is de lucht weer kwijt. nu heb ik een paar koppelingen(ik weet niet hoe dat heet) naast de gasolietank losgemaakt en daar zit een pot aan met olie en er zit een filter of zoiets aan. mijn vraag was als deze de lucht filtert door de olie? want dit filter is kapot en smerig zou het dan kunnen dat er geen lucht meer door komt of een klein beetje zodat je nog net kunt schakelen zoals ik eerder zei.
is misschien wat moeilijk uitgelegd maar ik hoor het graag als iemand wat weet.

gr jorn

34 reacties


Unimog U1000 - oliepijl versnellingsbak

Hoi
ik heb een u1000 gekocht en was het oliepijl van de versnellingsbak aan het controleren. als je de controledop op de versnellingsbak losdraait moet het olieniveau dan gelijk zijn met de dop die je er af draait?
ik hoor graag van jullie

gr jorn

28 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Unimog machines