Foto van: stannetje96

Valtra N121

Foto’s
321
Video’s
13
Topics
4

Informatie over de Valtra N121

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de N121.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de N121, gezamenlijk zo&apos;n 7.143 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Rijd comfortabel voor zijn leeftijd. Fel en taai motorblok. Weinig mankementen zelfs na 16000 uur.
Pluspunten
Sterk
Comfortabel
Mooi turbo geluid
Weinig schades
Lange levensduur
Hoge restwaarde
Minpunten
Lak op het dak word slechter

Gebruikerservaring

Rijd comfortabel voor zijn leeftijd. Fel en taai motorblok. Weinig mankementen zelfs na 16000 uur.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Valtra N121 - Advance , schakelen

Hoe is de werking van een Valtra N121 Advance?
en dan met name het schakelen!

12 reacties


Valtra N121 - Ontkoppelingspedaal instelling

Van onze Valtra N121 grijpt de ontkoppelingspedaal heel snel aan, waardoor het moeilijk is om een kort stuk aan een lage snelheid achteruit te rijden. De traktor reageert veel te snel.

Weet iemand hoe je het bereik van de ontkoppelingspedaal in kan stellen? Dat kan normaal ergens in de menu's van de traktor. Ik heb het ooit eens iemand zien doen, maar ik weet niet meer hoe dat ging. Kan iemand mij helpen aub?

7 reacties


Valtra N121 - Koppeling

Mischien een beetje stomme vraag.Maar wat voor koppeling zit er in een valtra n121 een meervoudige platen koppeling ? En is die redelijk hufter proof ?Zo ver als ik weet zijn die van johndeere hufter proof.Maar hoe zit dat met valtra en is die makkelijk te vervangen ?

9 reacties


Valtra N121 - Valtra N121 HiTech vragen

Beste, ik heb een aantal vragen over een Valtra N121 HiTech bouwjaar 2009.

Probleem 1: Sinds een aantal dagen zakt de hefarm langs achteren constant een beetje (ongeveer een cm per minuut) normaal is dat niet zo erg want iedere minuut pomt hij weer een beetje bij zodanig dat de originele hoogte terug bekomen wordt. Een tijd geleden zakte de machine nog niet dus dat baart me zorgen. Ook regelt hij niet in alle gevallen bij. Gisteren nog tegengekomen dat ik op de weg aan het rijden was en dat de machine al bijna op de grond stond na een tijdje.
Iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Probleem 2: Bij deze trekker zijn 3 automatische versnellingen voorzien. Maar de tijd die nodig is om te gaan van 2 naar 3 is langer dan tussen 1 naar 2. Bij het afschakelen is dat ook zo. Nu heb ik al gemerkt dat hij soms veel last heeft tussen 2 en 3 zowel bij het opschakelen die soms lang duurt of bij het afschakelen. Bij het afschakelen is het soms (enkel bij zware treklast) dat het net is alsof 2 tandwielen in elkaar geforceerd worden en dat geeft een klik. Ik ben bang dat vroeg of laat een tand afbreekt. Ook hier weer, wat is het probleem? Kunnen de automatische versnellingen ergens bijgeregeld worden? Hoe werken deze versnellingen eigelijk bij dit type traktor?

Alvast bedankt voor de antwoorden!

8 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Valtra machines