Vicon Fanex 1103 C

Foto’s
7
Video’s
0
Topics
1

Informatie over de Vicon Fanex 1103 C

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Fanex 1103 C.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Fanex 1103 C, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Vicon Fanex 1103 C - Schudder op wielstel, Kenteken registratie verwisselbare getrokken voertuigen

Goeiedag,

Ik zit te twijfelen of ik een vicon fanex 10 elements schudder op wielstel ga registreren met gele kentekenplaat of dat ik hem niet registreer en gebruik ga maken van de witte kenteken plaat. ( Volgplaat, zelfde als de trekker)

Volgens mij mag je met zo'n schudder gewoon gebruik maken van een witte kenteken plaat, je mag dan alleen niet harder dan 25 km/h rijden. Maar ja officiëel mag je nu met een trekker ook niet harder dan 25 km/ h, maar iedereen rijdt nu ook gewoon 40 km/h. Dus ik denk dat je daar niet veel problemen mee krijgt, want ik ben nu ook nooit aangehouden/ bekeurt omdat ik sneller rij dan 25...

Straks moet je misschien elke machine met gele plaat verzekeren of eventueel met de tijd apk. Daar zit ik niet echt op te wachten

Een 10 elements schudder in de hef hoef je niet te registreren met geel kenteken.. de zelfde schudder, maar dan zonder 2 wielen er onder.

Ik heb het hier over een schudder, maar met harken kiepertjes enz net zo..

Hoe pakken de andere tractorfans dit aan??

32 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Vicon machines