Foto van: Rietman

Zetor proxima

Foto’s
31
Video’s
4
Topics
5

Informatie over de Zetor proxima

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de proxima.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de proxima, gezamenlijk zo&apos;n 10.421 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Zetor proxima - Voorlader & gewichtblok

Hallo, wij werken met een voorlader en frontgewicht. Nu vragen wij ons af of dit niet te zeer de vooras gaat belasten? Hoewel het zwaartepunt vermoedelijk niet de vooras zal zijn?
Alvast bedankt voor alle relevante reacties en meedenken. Grtjes

8 reacties


Zetor proxima - Gevoel dat tractor wil kantelen...

We hebben de indruk dat onze Zetor Proxima graag wil kantelen... Zeker wanneer de voorlader is gekoppeld. Kan dit werkelijk of is dit slechts een illusie en in de hand gewerkt door de schommelas ? De wielen zijn ook standaard blijven staan en werden dus niet breder gezet. Kan een frontgewicht de oplossing brengen ? Meestal hebben we achteraan een zware hefmast in de lift van ongeveer 1000 kg.
Graag jullie ervaringen, waarvoor dank bij voorbaat !

11 reacties


Zetor proxima - ZETOR PROXIMA 6441 FARMER - krukaskeerring

Wij hebben Zetor Proxima 6441 van 2010 met 300 uur met achterste krukaskeerring defect. Kan iemand vertellen waarom dit reeds op 300 uur is kunnen gebeuren? Aan de linkerzijde van de motor is een vierkant plaatje zichtbaar welk bevestigd is met twee bouten. Ook daar is olie te zien. Kan iemand zeggen wat plaatje herbergt? Kijkgat krukas? Bedankt!

1 reactie


Zetor proxima - Koppeling

Hoe zit het met jullie zetor. Hebben jullie veel problemen met ut zetortje? bij ons is heeft hij nog maar 1200 uur en koppeling is eigelijk al bijna op! en de hef heeft ook al meerdere keren kuren..

Hoor graag jullie verhaal over de proxima. Wil graag weten wat wij nog meer kunnen verwachten en of het beetje an zetor ligt....

mvg

Schievu

22 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Zetor machines