Foto van: fergusonnetje

Zettelmeyer ZL 602

Foto’s
50
Video’s
0
Topics
5

Informatie over de Zettelmeyer ZL 602

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de ZL 602.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de ZL 602, gezamenlijk zo&apos;n 4.920 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Zettelmeyer ZL 602 - Welk moment op vliegwielbouten?

Hallo,

We hebben de starterkrans vervangen op onze shovel. Dit was wel nodig (zie mijn laatste foto's). Nu moet het vliegwiel er weer aan maar moeten de bouten van het vliegwiel op moment gezet worden? En op wat voor moment? De motor is een Deutz 1011T

2 reacties


Zettelmeyer ZL 602 - Op zoek naar het werkplaatshandboek van een Zettelmeyer ZL 602

Hallo,
Is er iemand in het bezit van het werkplaatshandboek van een Zettelmeyer ZL 602 of weet iemand waar ik die kan krijgen? Het maakt niet echt uit of het een boek of bestand op de computer is.
Bij voorbaat dank.

0 reacties


Zettelmeyer ZL 602 - Starterkrans op kleine plek versleten

Hallo,

Bij onze zettelmeyer krast eens in de zoveel keer de startmotor over de starterkrans en start hij niet. Na een paar keer proberen pakt hij en start hij wel. Nu hebben we gekeken naar de starterkrans en die is op een kleine plek helemaal kaal. De bendix is ook versleten en gaan we sowieso vervangen.

Nu vroegen we ons af hoe het kan dat de starterkrans op een kleine plek versleten is en voor de rest gewoon goed. Zou dit komen doordat telkens stopt op dezelfde positie?

Alv. Bedankt!

11 reacties


Zettelmeyer ZL 602 - Peil motorolie stijgt spontaan.

Hallo,
Een paar dagen geleden keek ik naar het oliepeil van onze "zetty" en het leek erop dat die gestegen was. De volgende paar dagen weer kijken en het motoroliepeil steeg langzaam. Waardoor zou dit komen? Wij zaten er al aan te denken dat er hydrauliekolie bij zou kunnen zitten omdat misschien de keerring lek is tussen de motor en de hydrauliekpomp.

Heeft iemand een idee?
Alvast bedankt!

13 reacties


Zettelmeyer ZL 602 - Achteruit kapot

Hallo,

De Zettelmeyer ZL602 waar we thuis mee rijden gaat niet meer in zijn achteruit. Ik heb de electrische schakelaar al een keertje open gehaald, maar dit is een 4-stands schakelaar waar ik niet erg veel ervaring mee heb. Ook is zowel de hoge als de lage snelheidsstand achteruit kapot, dus ik vrees dat de fout eerder dieper zit dan in een contactfout in de schakelaar. Is dit een bekend probleem, of weet iemand waar ik best begin te zoeken?

Bedankt! 😄

1 reactie


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Zettelmeyer machines