Foto van: Rickhn

zitmaaiers John Deere

Foto’s
18
Video’s
0
Topics
2

Informatie over de zitmaaiers John Deere

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de John Deere.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de John Deere, gezamenlijk zo&apos;n 930 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Gebruik de maaier regelmatig voor mijn werk.

Gebruikerservaring

Gebruik de maaier regelmatig voor mijn werk.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

zitmaaiers John Deere - John Deere LT133 Wil niet starten. Maakt niet eens geluid bij draaien sleutel.

Recentelijk verhuist en de zitmaaier overgenomen van de oude eigenaren. Mooi exemplaar maar wil natuurlijk wel dat hij werkt.
Ik doorloop het hele safety mechanisme, zitten op de maaier, rem in voor starten, messen in, snelheid op choke maar hij doet dus helemaal niks. Kan het zijn dat de accu leeg is? Of ligt het aan de ontsteking? Let wel: Ik heb niet veel verstand in dit vakgebied. Alvast bedankt!

8 reacties


zitmaaiers John Deere - Zitmaaier krijgt te veel benzine

Ik heb een John Deere lt133 zitmaaier. De motor krijgt te veel benzine waardoor hij na een aantal minuten verzuipt en dan afslaat.

Het vlotterbakje hebben we al schoon gemaakt. Of zou dit door de benzine pomp kunnen komen? Ook is er ergens een klein pakkinkje lek. maar niet zo erg dat er plassen of druppels olie of benzine er onder liggen.

Iemand enig idee hoe je de brandstof toe voer kunt afstellen? Of kan dit ook komen door bijvoorbeeld een oudere brandstof filter of andere verouderde onderdelen?

Update (9-5-18) Iedereen bedankt voor de tips. tot nu toe doet hij het weer. vandaag de brandstoffilter vervangen en de bougie. hopelijk genoeg om weer een tijdje voor uit te kunnen.

26 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle zitmaaiers machines