John Deere Meerdere

441 John Deere Meerdere video's

Loonwerken GROVEN in het mais seizoen 2007. Film+ foto. Filmpje is door mij gemaakt.

Reacties

BEboer
Raar dat hij gebon te slippen toen hij van de bult kwam maar mooi filmpje!
deutzfancrissie
Warom nie ff frontgewiggie dr in en ff paar meter minder maïs dr in dan kost ht minder.
Andreas
Mfs hebben het toch gemakkelijker met dewa karren
=> mais op gladde beton, dan moet je niet veel doen om door te slippen EN natuurlijk was ik aan het filmen Extra showke he 😛 de shovel duwde even in de geloste mais en dan ben je terug vertrokken.
@ Andreas : ohja vertel het eens... nu ben ik es curieus, gemakkelijker ...
Ford 7810
Vind wel dat ze hem al eerder hadden kunnen helpen(op het laatste)niet? Zie je toch zo dat het niet meer gaat. Voor de rest mooi filmpje 😉.
@ Ford 7810 : dit was de boer himself die meereedt met materiaal van de loonwerker hij ging OOK eens meerijden, ja de baas stond langs mij en hij was toch aan het lachen dus. de boer rijdt normaal bij NH en de baas zei: hij is geen John Deere waardig de trekker werkt zelfs tegen duidlijk zichtbaar. Dan is direct die grote mond gesnoerd van de boer. Maar ik geef toe de trekker had geen gewicht op de snuit + kale banden. erna ben ik maar op de trekker gesprongen en verder gereden de boer stond op ontploffen. haha
jeroen13
Stijn rij je zelf bij deze loonwerker? mooie filmpje trouwens
jeroen13
Met kippers afvoeren he das van men kloote!!!!!
@ jeroen13 : jup, ik rij bij 2 loonbedrijven allemaal John Deere en werk bij 1 boer EN ben ook nog student. Kipkarren gaan toch vlotjes, wij vervoeren ook veel granen en bieten, dus het zijn ook een soort van dubbel doel wagens 😛
jeroen13
Bij ons moet je daar mee ni komen je staat zoizo vast als het een beetje nat is!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
PUNTEN
0
WEERGAVES
230