Deutz-Fahr Agrotron 115

11 Deutz-Fahr Agrotron 115 video's

Deutz van van der slot aan rooie net voor de middag deze dag

Reacties

warmerbros
Wel een super machine he ziet er echt degelijk uit , maar wat ik niet begrijp waarom rooien jullie niet door als er een kist wordt gewisseld dat kost toch veel te veel tijd,wij vinden het altijd mooi als het lekker loopt en rooien altijd door zonder stoppen.
rene-fendtfan
Weet ook nie precie,s dat vraag ik me ook beetje af trouwens nou dat je het zegt.. want dan kun je die rekken er ook af halen 😛 net zo goed haha . nee zal het eens hoore wat daar de rede voor is
rene-fendtfan
Mischien dat die klep niet dicht ken achter hoor maar dat durf ik nie te zegge
warmerbros
Nou ik moet zeggen dat bijna alle kwekers nog stoppen met wisselen,peet van berkel zegt altijd dat het bij ons altijd lekker loopt,maar ik vind het zelf ook een sport om het zo snel mogelijk te doen.
RobDeutz104
Scheelt zeker een hoop tijd, met gewoon doorrijden, als ik met hyacinten bezig ben, dan stop ik meestal wel, anders liggen die bollen veel ste lang op de zeef
RobDeutz104
Van het voorjaar gaan er hosta's op deze hoek
warmerbros
Moet je eens kijken hoe snel je kan wisselen,je houdt de trekker al in de kist,kist vol rijden en smijten met die kist,ik heb vroeger bij gebr slot gewerkt in de bollen waren we altijd bezig met wat sneller kon ,geeft een kick zal wel tussen mijn oren zitten.
DeutzDirk
De reden sommige klanten doen het wel en sommige klanten niet
warmerbros
Ja je kan natuurlijk ook de rust bewaren en je moment pakken met het wisselen van een kist

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
224