Hydrema Onbekend

1 Hydrema Onbekend video's

lookie
Aardappels uitschuren

Reacties

michelsnaak
Mooi gemaakt grappig hoe dat gaat
Wolf_miniatuur
Mooi duidelijk filmpje!
B - W
Nettjus oar goeie reportage

hier leer je ten minste nog is wat van 😄
MF6170
Netjes gemaakt en goed uitgelegd 😄
Mooi hoor!
maartendankers
Mooi filmpje. Had dat nog nooit gezien met zon speciaal apparaat. Bij ons in de streek doen ze het uitschuren altijd met een Shoveltje of heftruck en zon veel simpelere schoner.
sebas deutz150
Die natte aardappelen moeten dat toch wel snel verwerkt worden anders rotten ze of iz dat niet zo ?
t6010plus
Super:P
lookie
Omdat het niet echt een wasser is met een trommel. lopen de aardappels geen beschadiging op en blijven ze ongeveer 20 uur langer goed dan aardappels die met een trommel wasser zijn gewassen. Dud de aardappelen kunnen nog ongeveer 56 uur reizen voordat ze in kwaliteit achter uit gaan. de eerste uren neemt de kwaliteit zelfs sterk toe,vermidering van druk plekken en bak problemen. Kortom een mooi systeem
GijsMF
Interessant filmpje! Nog nooit gezien zo! Maar heb je die machines zelf als aardappelboer in aanschaf en onderhoud of doet een loonwerker zoiets? Lijkt me namelijk nogal een duur apparaat...

En zoveel zand zitten er toch niet aan die aardappelen? Moeten ze als het richting de fabriek gaan echt zo goed schoon zijn? Krijg je minder als je ze niet schoonmaakt?
Gebroeders Smid
Wat ene matriaal er bij zeg mooie schone aardappelen ook
lookie
We gebruiken hem alleen voor eigen aardappels.
lookie
Kijk ook op www.kortakkerbouw.nl

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
3