Valtra N141

8 Valtra N141 video's

perry-fendt
Deel 2 - Primeur! Dit is het kijken waard! Veenhuis Rotomax Mesthaspel in actie.
Met de Valtra N141 !

Voor meer ga naar: trekkertrekker.nl/

Reacties

janc
Zo'n band liep er ook bij ons in de buurt maar die beviel slecht loonwerker heeft nu een verveat 5 wieler gekocht maar wel leuke film
perry-fendt
Dankje 😄
superluc
Ik denk dat ie met een fendt 936 iets sneeller gaat
shovel-joopie
@ superluc denk niet dat een fendt 936 daar iets aan veranderd,injecteren heeft geen moer met snelheid te maken,en deze jongens leveren alleen vakwerk af en geen geknoei!
ford8630power
En als je sneller gaat kan die pomp het ook nooit aan lijkt me
En een 936 is ook een heel stuk zwaarder en die valtra is groot zat er voor
Dirkvbommel
Lijkt me nie handig
Volgens mij heb je nog steeds veel bodendruk ik denk dat dat haspel flink zwaar is
perry-fendt
@ Unimog-ford-nhthebest

Hij is juist op minimale bodemdruk gebouwd. Doordat hij de assen uit kan schuiven en de bandenspanning automatische kan regelen voor de minimale bodemdruk.Dit alles kan via de VMR Controle panel deze panel kan zowel in de trekker als buiten de trekker worden gebruikt. Er zitten verschillende functies op deze panel.

Ik denk dat je deze geweldige machine verkeerd voor je ziet dit gaat sneller dan sleepslangen, en geeft minder bodemdruk dan een gewone giertank !
frankdeutz
Dit systeem staat ook in het blad trekker(en werktuig) maar ik vind dat hij inderdaad wel traag rijd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
0