John Deere 3040

14 John Deere 3040 video's

Henk 1120
Bij het maaien van een stukje bermgras voor het jongvee is deze Strautmann doseerwagen die op een 8 wielig tandem liep, even iets te dicht met de buitenste wielen aan de slootrand gekomen, met als gevolg dat die kantelde. Hij bleef hangen in de onderste trekhaak, hier had ik geluk mee, dus verder geen schade 😉 We hebben hem zelf met een JD 1020 weer rechtop getrokken.
Sorry voor de slechte beeldkwaliteit, maar het beeldmateriaal is reeds zo´n 28 jaar oud.

Reacties

PatrickZ
Hha machtig prachtig
Groothengeveld
Mooi dat oude film materiaal. En helemaal geen excuses voor de kwaliteit nodig 😉 Dat is juist de charme van zo'n oude film. 😃
JD5620
Haha mooi filmpje
+1
a3vandiejen
Leuk filmpje Henk..😁👌
+1
Henk 1120
@a3vandiejen Dank je! Heel toevallig dat dit op film staat. Toevallig was er iemand met een 8 mm camera op de boerderij, die z'n zoontje daar aan het filmen was. Toen ik daar om hulp kwam vragen, ging hij natuurlijk gelijk mee om dit leedvermaak vast te leggen. Later heb ik hem eens opgezocht en heb het overgezet op een VHS band en veel later op YouTube gezet. Was wel even schrikken dit, als je achterom kijkt en een wagen van net 6 weken oud valt om, tijdens het maaien van de berm.
a3vandiejen
@Henk 1120 Ja begrijp ik heel goed dat je dan schrikt. Leuk dat je hem ooit weer opzocht. Heb je vroeger bij een loonbedrijf gewerkt Henk?
Mijn oudste broer kocht ooit ook een 8mm camera...wat een uitvinding dacht ik toen😁.
Maar nog steeds leuk om beelden terug te kijken.
+1
Henk 1120
@a3vandiejen Nee niet bij een loonbedrijf, maar wel opgegroeid op het bedrijf, dat deze combinatie had. Ze melkten daar in 1979 al 230 koeien, hadden in het begin een gemengd bedrijf en deden alles zelf. Prachtige tijd was dat 👌

(klik om te vergroten)

Dit was hun toenmalige trekker park
a3vandiejen
@Henk 1120 Dat is al heel groot boeren in die tijd, en een prachtig wagenpark. Mooi hoor.
W-JD
@Henk 1120 wat zijn de types van al deze trekkers
+2
Henk 1120
@W-JD Een 1020, 2030, 2130 en een 3040

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden super , blooper en vastgereden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
6
WEERGAVES
1.238
TREFWOORDEN