Steyr 9094

9 Steyr 9094 video's

Poepje mixen 😃

Reacties

Jarno1h
Mooie mest om uit te rijden zo te zien!
tractorquintentje
Machtig mooi zo'n Cs/9000
DESLAGERURRE
En dat noem jij dikke mest ?
Wat noem jij dikke mest dan? 😛. het is mooie mest om uit te rijden, maar als we alle putten mooi hebben gemixt is het wel wat dunner!
DESLAGERURRE
dat het stapeld martijn 😉 maar uuh nog dunner ?
Hahah nou zo dik hebt we het hier nooit.. wij hebben normaal wel fractie dunner zegmaar. hej wel eens gezien hoe dun als het er bij een sleepslang uit komt? 😛
DESLAGERURRE
Daszz ja net water ..
Hehe nou zo dun hebt wij het ook weer niet 😛
DESLAGERURRE
Water naar de zee dragen 😃
fendtowner
Zet de cardan maar is op 1000 toeren dan zal die wel anders kuchen 😉 heb het in de week met een deutz dx 6.30 gedaan , hij ging nog tot 1200-1300 toeren en hoger kreeg die niet getrokke.
DESLAGERURRE
En wat voor mixer ?? 70x70 ? met hoe grote waaier ?
BEboer
Ik vind dit toch al meer als genoeg gemixt hoor! Trouwens hadden jullie geen nieuwe tank, ik zie daar achter de andere steyr jullie oude tank?
Sybren91
winterpeen
Brullen met dat spul
Baltus_steyr
Zit zowat bijna zelfde geluid in als de 9078 van ons haha. En heffe de piepe al wel is goed warm gehad?? Verf bladerd al van de uitlaat. Ik heb nu ook nieuwe uitlaat op de trekker gezet, samen met richard!!
Hahah ja klopt.. fluit als de neten!, en de bochtjes zijn niet zo dik meer van pijp ha ha. hoeveel uur heeft de 9078?, die nieuwe tank was van loonbedrijf vonder 😉
Baltus_steyr
Uh onze hef zon 6600 uur gelopen zoiets, is van 2000 , hier dit filmpje, donderse fluit der in joh.tractorfan.nl/movie/11279/ En ja die ouwe pijp was me dun hee, onderaan de bocht ook helemaal doorgeroest, ding blaast te hard haha.
tractorquintentje
Onze cs is ook goed los, heeft de pijp ook goed losgebrand, er staan al 2 gaten in 😃
ding wil wel geve! 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
PUNTEN
0
WEERGAVES
479