John Deere 6400

21 video's van @joris ziengs

joris ziengs
Mooi werk!!

Reacties

JD-6830
Werkt opzich wel mooi, maar zo druk je de bult toch niks aan?
1455ihpowerzz
Grootere trekker is geen overbodige luxe ;p
patrickford
Als je maar vaak genoeg heen en weer gaat krijg je hem nog aardig vast hoor
BEboer
Je moet gewoon doordoen bij het aanrijden van de kuil met een lichtere trekker niet stil staan gewoon traag heen en weer op de kuil krijg je hem bijna even vast
JD-6830
Ja, das waar. maar de voor- en achterdubbelluchten zorgen voor nog veel minder bodemdruk. maar opzich zal het idd wel willen, als je maar niet teveel haast hebt.
930triplemaaier
Wij hebben met de mais altijd een 25 tons shovel op de kuil
BEboer
@930tripplemaaier blijft je maïs dan beter als vroeger als je er met een trekker van 5 ton over reed? Wij hebben bijna geen last van broei en schimmel soms eens aan de kantjes van de kuil maar dat komt omdat 1 silo maar 1 sleufsilowand heeft en je zo de kantjes niet perfect kunt aanrijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
1