Fordson Power Major

20 Fordson Power Major video's

ford-major
6 cilinder major starten voor 1e X

Reacties

patrickford
Klinkt niet gek
manus
Snel afbouwen en rijden maar!!! loopt netjes zo
ford-major
Haha ja ,:P ja het zwwaardere geluid kun je niet goed horen op het filmpje , en er zit nog geen uitlaat verder op he,
MarcelFendt
Ken iemand die heeft ook zon 1 was eerst met kraan erop maar heeft er nu een verbouwde van gemaakt met doorlopende spatborden enzo, ding heeft een uitlat waar me hand in rond kan, van voor naar achter onder de trekker door, is niet scania geluid stationar en volgas is het een een tank
looman
Ff draaien zonder koeling 😄
Tom VB
Bedford blok?
ford-major
Idd even maar om te kijken of het blok goed loopt. kwam lopend uit een ford cargo vrachtwagen dus
fordmajor
Dat loopt mooi, zit al aardig gang in,
ford-major
Ja idd, maar khad gehoopt dat ik hem mee zou kunnen nemen naar oldtimershow in megchelen maar dat zal er wel niet in zitten.
marcoMFFAN
Ik, Gerrit GBo en RobDeutz104 hebben dit object verplaatst van Tractoren Ford Major (Poseren) naar Tractoren Fordson Super Major (Poseren)
ford-major
@marcoMFFAN
dit is geen Super major!
dit was een power major.. en deze heeft meer weg van een gewone major als een super major daar zit nogal een beetje verschil in.. hij stond dus goed geplaatst..
ford5000
Ik, ford5000 en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Fordson Super Major (Poseren) naar Tractoren Fordson Power Major (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
3