Lely Tigo 50R

3 Lely Tigo 50R video's

Bjorntjuh82
De nieuwe Lely Tigo 50RD lossen op de bult

Reacties

RIK89
Mooi filmpje bjorn!
SkarphofJDFan
Wat een hoge smalle wagen of lijkt dat zo
fendt-412
Wagen staat op smalle hoge banden. Lijkt wel erg ja maar valt wel mee.
Lost wel als een trein en ook geleidelijk door de walzen 😄
dat eerste moet hier dus ook maar even snel veranderen.

Jammer is alleen dat er is gekozen voor een enkele ipv dubbele bodemketting. Lijkt me dat dit minder sterk is en sneller scheef kan trekken.
eppo
Wow dit gaat echt als een trijn maar het is ook mooi droog gras dan wil het ook wel snel lossen maar mooi machientje die lely en het is wel grappig dat het als een lely is dat er dan ook meer van verkocht worden.
fendt-412
Komt ook vooral door het dealernetwerk. De importeur verkocht ze zelf, maar echt dealers hadden ze niet.
Lely zit door heel nederland, hebben een eigen onderdelenmagazijn in nederland voor deze wagens. Heel mengele hebben ze nu overgenomen, zal de onderdelenservice ook wel niet minder van worden.

Zijn zo nog wel meer goede merken die je niet in nederland ziet. Bergmann bijvoorbeeld, JF-Stoll kom je hier ook niet tegen. Ik zou iig niet zon machine kopen waarvan geen dealer in de buurt is of iemand die er echt verstand van heeft.
steft8000
Gaat mooi snel zoals ik dat zie 😄
jannickmarmix
Maar mengele had toch ook gewoon dealers zitten in nederland;)
maar ik denk dat lely wel een beter "naam" heeft waardoor er meer verkocht worden;)
eppo
Ja zo zie je maar weer dat de naam er ook wel voor zorgt hoeveel iets verkocht word en niet meteen het product. maar het beter dealernetwerk helpt natuurlijk ook wel mee
fendt-412
Mengele werd geimporteerd door de Mechangroep.
Zij verkopen machines van AGCO, Fella, ziegler en nog wat merken.
MF doet geloof ik veel met de mechangroep zelf, fendt doet het via de Vor.
Maar ik heb hier in groningen nog nooit een mengele gezien. Die 20jaar oude wagens zie je nog wel redelijk veel. Maar splinternieuw zie je ze amper. Heb het idee dat er nog een paar in het midden van nederland lopen waar de importeur in de buurt zit en verder niet.

Opzich allemaal al wel bewezen techniek, ligt dezelfde invoer onder als de Veenhuizen, zijn een paar x verbeterd en verzwaard. Moet nu toch wel te vertrouwen zijn.
eppo
Ja het zal wel een goede wagen zijn nu en aangezien mengele in andere landen wel een gote speler is zal dat wel goed zijn. maar inderdaad je zie hier eigenlijk geen jonge mengeles. maarja er is hier ook geen dealer van volgens mij . en lely heeft dat natuurlijk ook veel beter voorelkaar
MaartenMandemaker
Veenhuis gebruikte eerst de invoer van Mengele. Daarna is Veenhuis zelf een invoer gaan ontwikkelen en dat was eerst niet te best.
Valtrapowerr
Hier zit vlakbij (2km hemelsbreed) ook een boer die heeft een mengele, vrij nieuw is denk nu 2 a 3 jaar wel mooie wagen, maar de kleur is minder, zal komende zomer es kijken of ik er een plaatje van kan schieten
HollandNew
Dit gaat wel mooi snel idd. 😄
En dat met de walsen erbij...
Daar kunnen wij met de SR niet tegenop 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
323