Onbekend 405

0 Onbekend 405 video's

redpower
Allesverwoestende hagelbui downburst, 10-7-2010 ca 20.00 uur

Reacties

nleusen
Bliksem dat is niet niks
bij ons salland overijssel ongeveer 50 ml regen en een paar rijen mais plat maar als je het hier mee vergelijk hebben wij niks ze zijken

suc6 der mee
beijsens
Bij ons was die om 7u. gelukkig liepe er geen paarden bij ons buite, want er vlogen een paar weipalen door de lucht met lint.
CASE1455xl
Was gister rond heesch/nistelrode rond gereden, het is net of er een orkaan rond gegaan is
redpower
Ja tis hier erg niek, niet normaal
CASE1455xl
Heel appart, net of de mais daar gedorst is, en de aardappels loofgeklapt. Zag wel dat ze de aarbei planten nog gewoon aan het bespuiten waren.
redpower
Maar die zijn ook weg, waren klaar om te oogsten, stonden 300 man klaar, die konden naar huis maandag
1056xlacase
Haha toen is onze kapschuur helemaal inmekaar gewaaid 😛 er viel een boom op. spanten van 6 meter, tot aan de grond gelijk haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
2