New Holland T 8.390

619 video's van @nht8040

nht8040
New Holland T8.390 Tier IV Ad Blue/DEF Fill

Reacties

TLA-TSA
Hoor der niks van 😄 Ik weet niet wat ik van deze trekker moet denken. Zoals ie hier in het filmpje is valt ie nog wel mee.
NewHollandErik
Precies. Dit is ook wel erg Amerikaans met die giga steekassen. Iets hogere banden kunnen er ook wel onder denk ik. Hij is alleen iets te lang, maar als hij een flink kleine draaicirkel heeft, praat niemand daar meer over. 😎 En de dakrand ben ik niet kapot van. Maar zo kun je bij elke trekker wel wat verzinnen. 😄
Jeroen1988
Ik vind het niks, als dit de toekomst moet worden? tis net een reuzen insect of iets dergelijks
Wolf_miniatuur
Mensen die lui zijn kunnen met deze 5 treden maa beter niet te vaak in- en uitstappen..
gertjan_97
Jaja mooie dieseldop 😛
hermanjohndeere
Ik vind hem er goed uitzien. die lange wielbasis is voor een beter/rustiger gedrag op de weg. de draaicirkel zal wel meevallen icm supersteer.
NewHollandErik
De draaicirkel is het kortst van alle trekkers uit deze pk-klasse heb ik hier gelezen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
0
WEERGAVES
1